banner388

Samsun'da tanzim satışları başlıyor! İşte kurulacağı noktalar

Samsun'da 27 Şubat itibari ile tanzim satışları başlıyor. Samsun'da 6 noktada kurulacak olan tanzim noktalarının yerleri de belli oldu. İşte kurulacağı yerler. 

Samsun'da tanzim satışları başlıyor! İşte kurulacağı noktalar

Samsun'da 27 Şubat itibari ile tanzim satışları başlıyor. Samsun'da 6 noktada kurulacak olan tanzim noktalarının yerleri de belli oldu. İşte kurulacağı yerler. 

23 Şubat 2019 Cumartesi 16:38
Samsun'da tanzim satışları başlıyor! İşte kurulacağı noktalar

27 Şubat tarihinde Samsun'da tanzim satışları başlıyor. İlkadım’da 4, Atakum ve Canik birer tanzim satış yeri olmak üzere toplam 3 ilçede 6 tanzim satış yeri vatandaşa ucuz sebze ve meyve sağlayacak.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BAŞLIYOR


“Tanzim satış yerleri, önümüzdeki hafta başlayacak” 
Tanzim satış yerlerinin Çarşamba gününden itibaren faaliyete geçeceğini vurgulayan Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Turan Çakır, “Tanzim satış yerlerini önümüzdeki hafta Çarşamba gününden itibaren açacağız. Ürünleri Tarım ve Kredi Kooperatifi temin edecek. Onlarla görüşmelerimiz devam ediyor. Tanzim satış yerleri, merkezin üst kodlarında olacak. Buralar İlkadım’da Hastanebaşı, Kadıköy, Adalet ve Kökçüoğlu gibi mahallelerde olacak. Atakum ve Canik'te de birer nokta olacak. Toplam 6 noktada tanzim satış yerleri oluşturulacak. Bu tanzim satış yerleri, lokasyonda problem olursa talebe göre değişebilecek” ifadelerini kullandı.

PAZARLA MANAVLAR ARASINDA BİR FARK YOK

Pazar fiyatlarının çok yüksek olmasından şikayet eden vatandaşlar ise, “Diğer illerde gördüğümüz kadarıyla tanzim satış yerleri güzel bir şey. Fiyatlar Samsun pazarlarında çok pahalı. Tanzim satış yerleri gelince fiyatların ucuzlayacağını düşünüyoruz. Tanzimler daha ucuz olursa oralardan alışveriş yaparız. Şu anda köylü pazarıyla manav fiyatları aynı. Mevsim sebzeleri bile çok pahalı. Her mahallede nasıl pazar oluyorsa, her mahallede tanzim yerleri olsun” diye konuştular. 

Samsun’da pazarlarda sebze meyve fiyatları 5 TL ile 15 TL arasında değişiyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer Hayyam 2019-02-23 20:05:22

Celladına aşık olmuşsa bir millet
İster ezan, ister çan dinlet
İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet
Müstehaktır ona her türlü zillet.

Misafir Avatar
Mehmet Aksevda 2019-02-27 10:38:04 @Ömer Hayyam

Bunlar yokluk değil varlık kuyruğu... Çatlasın patlasın CEHAPE

Beğenmedim! (3)
Avatar
Tüpçü Fikret 2019-02-23 18:56:02

Ülke domates soğana muhtaç. Siyasal ıslamcıların zavallılığı

Avatar
Cihan A. 2019-02-23 17:54:35

Eskiken ekmek, tüp kuyruğu var diyenler tanzim noktası oluşturur hale geldi. bu hale getirenleri sorgulamak sorunu genelde düzeltmek yerine devlet tanzimle uğraşıyor. Fiyatlar yükselirken neredeydiniz? Sorumluları kim? sorumlular sorgulanmıyorsa geçici hizmetin faydası olmaz.

Avatar
Üskuplü 2019-02-23 23:00:27

Boş işlerle uğraşmayın , siz tanzim açacağını çiftçiye 2 torba gübre verince önümüzdeki malta bakalım, bu sezon bitti, Bahar geldi zaten fiyatlar düşecek. İşiniz gücünüz hikaye

Avatar
okoca 2019-02-23 18:18:58

pazarcıları manavcıları öldüreceksiniz yani ha, siz bu sunuz işte yok etmeyi iyi bilirsiniz.

Avatar
Şahin 2019-02-23 20:03:50

Samsunlu köylümün suçu ne peki fiyatı daha da ucuzlayacak. Karci gelir hiç paraya ürünü alır. Fahiş kar koyar satar ama olan benim köylü vatandaşıma olur.... Çok yaşayın emi siz

Avatar
canan 2019-02-23 19:00:56

ilyaskoyde neden yok acaba kadikoyemi gitcek millet

Avatar
Nevzat Polat 2019-02-23 20:27:58

Her ilçede olsa daha iyi olur en azından uzak noktada ikamet eden vatandaşlar gelir köylerden il merkezine gelemezler uzak düşer mümkünse her ilçemizde olsun herkes faydalansın.. Saygılar kolay gelsin