banner388

Samsun'da tanzim satış tartışması! Pazarcılar isyanda...

Samsunhaber.com olarak Atakum ilçesinde kurulan tanzim satış noktasında vatandaşlara mikrofon uzattık. Vatandaşların görüşlerini aldıktan sonra ise aynı noktada kurulan cuma pazarında esnafın tanzim satış hakkındaki görüşlerini sorduk. İşte gelen cevaplar...

Samsun'da tanzim satış tartışması! Pazarcılar isyanda...

Samsunhaber.com olarak Atakum ilçesinde kurulan tanzim satış noktasında vatandaşlara mikrofon uzattık. Vatandaşların görüşlerini aldıktan sonra ise aynı noktada kurulan cuma pazarında esnafın tanzim satış hakkındaki görüşlerini sorduk. İşte gelen cevaplar...

02 Mart 2019 Cumartesi 14:32

Samsun'da kurulan tanzim satış noktalarına vatandaşların yoğun ilgisi devam ediyor. Samsunhaber.com olarak Atakum ilçesinde kurulan tanzim satış noktasında vatandaşlara mikrofon uzattık. Vatandaşlar, metrelerce uzanan kuyrukta ucuz sebze ve meyve alabilmek için uzun süre sıra bekledi. 

VATANDAŞ HALİNDEN MEMNUN

Sırada bekleyenlerin büyük çoğunluğu fiyatlardan memnun olduklarını, tanzim satışların daha da yaygınlaşması gerektiğini dile getirdi.

PAZARCI ESNAFI İSYAN ETTİ

Kurulan tanzim satış noktalarına pazarcı esnafı karşı çıktı. Samsun'un Atakum ilçesinde kurulan cuma pazarındaki esnaf, tanzim satışlarının satışları olumsuz etkilediğini belirtti.

Son Güncelleme: 02.03.2019 14:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2019-03-02 15:42:10

Samsunda tanzim satışı vay be Türkiyenin tarım ovası ğçüncüsü samsun bafra ve çarşamba ovası ,la bu samsun halkı yaşamasın artık kendilerini denize bıraksınlar ,tanzim satışı bu samsun halkıyla resmen dalga geçmektir. ama ne demişler mala ne verirsen yer samanmı sapmı diye sormaz ve 31 marta bu halk yine akp oy veririr dinsizin hakından imansız gelir diye bir söz varya tam yeri.

Avatar
Samsunlu 2019-03-02 15:02:03

Samsun'da tanzim satış noktası ne alaka. Bir tarafta Bafra bir tarafta Çarşamba ovası var. Tanzim noktası yapana kadar pazarlara düzenleme getirin sıkıysa.

Avatar
Cemalettin Özcan 2019-03-02 16:37:42

Çiftçiyi yok sayacaksin sonra herşeyi ithal edeceksin çıkıp suçlu arayacaksin.Samsunun Bafra ve Çarşamba ovası ne güne duruyor?Buradaki Üreticileri desteklemeyeceksin dışarıdan ithal edeceksin ama OY'U da yine bu yöreden alacaksın. Bu Millet elbet bir gün uyanacak ve bunlara dersini verecektir.
Soğan kuyrukları çözüm değildir.

Avatar
Gökhan 2019-03-03 00:18:56

chp zihniyeti sonunda domates patlican biber gibi tarim alanlarini yok ettigi icin bu tanzim satis yerleri acilmistir,burada tek suclu chp dir chp et ithal ediyor saman ithal ediyor sogan ithal chp hayvanciligida bitirdi bu chp var ya yakinda ekmegide ithal eder burada akp nin hic sucu yok bence.

Avatar
Okuyucu 2019-03-02 19:16:12

Tanzim ne alaka şu güzelim Samsun’da tek kelime ile rezillik ve bu adaylar geliyorlar Pazarcıdan oy istiyorlar ARSIZLIK başka bişey değil

Avatar
Umay 2019-03-03 00:05:38

Yaziklar olsun memleketimin insanlarina bak sirada bekle elindekileri hamal gibi tasi eve git pisir ye bu sefaletin bedeli burnunuzdan gelsin yiyemediklerimiz bizi hasta etti sizin yediklerinizde sizin icinizde hastalik meydana getirsinde sifanizi bir seyde bulamayin

Avatar
nuhuta 2019-03-02 21:37:40

Tanzim satış uygulamasını desdekliyoruz.Çarşamba,Bafra ovası değil Samsunun tamamı ova olsa , işin içinde aracı satıcıların büyük kısmının çok ve haksız kazanma hırsları devam ettiği müddetçe tüketicilerin soyulması devam eder.

Avatar
Kara 2019-03-02 19:57:00

Kuyrukta bekleyip konuşanların yarısından fazlasının evine iki maaş giriyor artı,kendilerine ait evleri var.
Varlık kuyruğu derken yalan söylemiyor cumhurbaşkanı.Gariban dersen akşam türkiş pazarı kapanmaya yakın gidin bakın.Tuzu kuru olan kuyruğa gelmiş,pazardaki fiyatla kıyaslıyor.