banner388

Samsun'da tahliyeler sürüyor

Yeni infaz düzenlemesi ile birlikte binlerce mahkuma tahliye yolu gözüktü. Samsun'da cezaevilerinde tahliye süreci devam ediyor.

Samsun'da tahliyeler sürüyor

Yeni infaz düzenlemesi ile birlikte binlerce mahkuma tahliye yolu gözüktü. Samsun'da cezaevilerinde tahliye süreci devam ediyor.

15 Nisan 2020 Çarşamba 14:56
Samsun'da tahliyeler sürüyor

TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen, "Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun"un Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından Samsun Kapalı Cezaevi'nden tahliyeler başladı.

Samsun T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu önünde jandarma tarafından geniş güvenlik önlemi alındı. Basın mensuplarının görüntü almalarına izin verilmedi. Güvenlik açısından cezaevine yolcu otobüsleri ve halk otobüsleri sevk edilerek tahliyesi gerçekleşen mahkumlar cezaevi içinde korona virüse karşı maskeleri takılarak daha sonra da otobüslere bindirilip tahliyeleri gerçekleştirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Feti 2020-04-15 16:05:06

Devlet katili hirsizi sapiklari korurmu bizim devlet koruyor. Adalet hukuk bumu. Suçsuz insanlarin günahi ne o zaman. Devlet maske dagitmakla devlet olmaz sadece. Yaziklar olsun diyorum sadece yaziklar olsun. Katil sevici hirsiz sevicilere desdek olmuşuz korona az bile bu millete. Allah bu vatani korusun....

Avatar
Resul 2020-04-15 17:17:01

Af da kim çikiyor suçlular. Boşalan yere ikdidara düşmanlik eleştiri yapanlari dolsuracakkar.bu memleket bitti devlet katil hirsizlari sevip salarmi. Nasil bir zaman bu ya

Avatar
ali kol 2020-04-15 17:24:32

otobüslerde şoförler maske takmadan muaf mı?