banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da taciz skandalı!

Samsun'da bir kişi "köpeğin iyi yalıyordur" dediği kadına tacizden dolayı gözaltına alındı.

banner269

Samsun'da taciz skandalı!

Samsun'da bir kişi "köpeğin iyi yalıyordur" dediği kadına tacizden dolayı gözaltına alındı.

14 Mayıs 2019 Salı 15:58
Samsun'da taciz skandalı!

Samsun'da bir kişi sokakta karşılaştığı köpeğiyle yürüyen kadına köpeğin dişi mi erkek mi olduğunu sorunca erkek cevabını alıp "köpeğin iyi yalıyordur" diyerek kadına cinsel tacizden gözaltına alındı. 

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Gazi Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, A.C. adlı şahıs motosikleti ile seyir halindeyken sokakta karşılaştığı ve köpeği yanında yürüyen bir kadına köpeğinin dişi mi erkek mi olduğunu sordu. Kadının erkek olduğunu söylemesi üzerine A.C.'nin "köpek iyi yalıyordur" demesi üzerine söz konusu kadına cinsel tacizden gözaltına alındı. Gazi Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alınan A.C. bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi ve mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kaan 2019-05-15 09:03:02

kafayı sıyırmış insanlar

Avatar
mehmet 2019-05-15 08:21:33

bırakın bırakın. yarın bi gün benim anama karıma bulaşırsa cesedini alırsınız.