banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da T4 otobüs hattı hizmete girdi! İşte güzergahı...

Samsun'da otobüs firmalarının aldığı karar doğrultusunda yolcu servisleri kaldırıldı. Bunun üzerine harekete geçen Samsun Büyükşehir Belediyesi, “T4” numaralı Terminal-Tekkeköy otobüs hattını hizmete sundu. 

banner269

Samsun'da T4 otobüs hattı hizmete girdi! İşte güzergahı...

Samsun'da otobüs firmalarının aldığı karar doğrultusunda yolcu servisleri kaldırıldı. Bunun üzerine harekete geçen Samsun Büyükşehir Belediyesi, “T4” numaralı Terminal-Tekkeköy otobüs hattını hizmete sundu. 

30 Ekim 2018 Salı 15:47
Samsun'da T4 otobüs hattı hizmete girdi! İşte güzergahı...

Şehirlerarası otobüs işlemeciliği yapan firmalar aldıkları karar doğrultusunda şehir içerisinden otobüs terminaline vermekte oldukları ücretsiz servis taşımacılığı hizmetini durdurmuştu. Bunun üzerine devreye giren Büyükşehir Belediyesi, Samulaş tarafından 24 saat hizmet verecek üç farklı yeni hattı hizmete açmıştı. Hizmete açılan yeni hatlarla birlikte vatandaşların mağduriyet yaşamasının önüne geçilmişti. 

Vatandaşlardan gelen memnuniyet ve talepler sonrasında Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin bir müjde de Tekkeköy sakinleri için vererek “T4” Terminal-Tekkeköy hattının hizmet vermeye başladığını açıkladı. Hizmete açılan yeni hat ile ilgili Başkan Zihni Şahin yaptığı açıklamada, “Geçen hafta şehirlerarası otobüs işlemeciliği yapan firmalar almış oldukları karar ile ücretsiz servis taşımacılığı hizmetini durdurmuşlardı. Biz de vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için Samulaş tarafından işletilecek ve 24 dört saat esasına göre hizmet verecek 3 farklı yeni hattı devreye alarak, tüm şehrin otogara erişimi ini sağlamış olduk. Vatandaşlarımızdan bununla ilgili alınan geri dönüş ve memnuniyet sonrasında Tekkeköy ilçemiz içinde aynı hizmeti verme kararı alarak Terminal-Tekkeköy hattımızı da hizmete açtık” dedi. 

Yeni T4 hattı Tekkeköy’den hareketle, Lovelet, Belediyeevleri, Medicana, Kuzey Yıldızı TOKİ, Atasam, Ağız ve Diş Hastanesi, Asri Mezarlık, Hastaneler, Ulugazi TOKİ, Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Otogar güzergahında hizmet verecek. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsunlu 2018-10-30 21:37:14

Havaalaninada Belediye otobusu istiyoruz,biktik bafas tan.kotu otobusler,10 tl lik yuksrk ucret ,koyun gibi kalabalik ayakta yolculuk,bafasta tarife yok,bilet vermek yok,sadece ve sadeceasiri pahali ucret var.

Avatar
ÇETİN 2018-10-31 10:30:55

Garajlar ile ilkadım ve atakumun irtibatı yok gibi...halkı taksi tutmaya zorlamanın bir manası olmalı....belediyeler ve valilik halkın hizmetinde değil mi..???? yoksa...şirketlerin hizmetinde mi..????? Halka hizmet yarışında zirve yapmış... halk tokat valisi merhum YAZICIOĞLU gibi vali...Melih GÖKÇEK gibi belediye başkanlarına hasret...

Avatar
Tüpçü Fikret 2018-10-31 10:34:23

Havaalaninada acill belediye otobüs koymalı.

Avatar
Vatandaş 2018-10-31 11:11:40

Güzel haber olmuş da hareket saatlerini de vereydiniz daha güzel olcakmış...gece inen yolcuların acınacak hali de ortaya çıkmış olurdu.

Avatar
5555 2018-11-05 18:34:24

Kaç dakikada bir kalkıyor ???

Avatar
VATANDAŞ 2018-10-31 09:30:53

belediye hizmet için değil ki para kazanmak için var. neden havaalanına versin ki samulaş otobüş para kazanamaz.iki kuruşluk dünyada bırakın bu dünya sevdasını para hırsını hoşgörü iyilik vs hakim olsun.