banner388

Samsun'da sürücülere ceza yağdı!

Samsun'da Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri uygulamalarına devam ediyor.

Samsun'da sürücülere ceza yağdı!

Samsun'da Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri uygulamalarına devam ediyor.

30 Ekim 2017 Pazartesi 10:58
Samsun'da sürücülere ceza yağdı!

Samsun Haber - Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, araçlarında cam filmi bulunan sürücülere yönelik ceza uygulamalarına devam ediyor. Gün içerisinde çeşitli bölgelerde yapılan uygulamalarda, emniyet kemeri ve cam filmi kontrolleri arttırıldı.



İlkadım ilçesi Kilise Kavşağı'nde denetim yapan ekipler, cam filmi çektiren ve emniyet kemeri takmayan sürücülere 95 ila 207 TL arasında cezai işlem uyguladı.



Ekipler araçlarında cam filmi olan sürücüleri uyararak filmleri söktürdü. Uygulamalarda evrakları eksik olan bazı araçlar ise trafikten men edildi.

Son Güncelleme: 30.10.2017 18:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Demir 2017-10-30 12:32:00

Bakıyorsun arabaların bir kısmının fren lambası çalışmıyor hiç bir kontrol yok ama konu cam film olunca maşAllah ne kadar da önemli bir konu hangisi trafiği daha çok tehlikeye sokuyor polis gereken kontrolleri sadece cam filmde yapıyor gerisi hikaye

Avatar
Onur 2017-10-30 12:33:59

Yazıklar olsun hepsine...Önce makam araçlarını ve kodaman araçlarının filmlerini söktürsünlerde görelim yiyormu?

Avatar
kerim 2017-10-30 15:08:33

Böylece milletin çok büyük problemlerinden biri daha çözülmüş ve halk rahata kavuşturulmuş oldu. İlgililere bu duyarlılıklarından dolayı ayrıca teşekkür ederiz.

Avatar
Muzaffer kurt 2017-10-30 14:52:42

Hayırlı işler

Avatar
Nihat 2017-10-30 16:31:10

Yaziktir gunahtir vatandasin camiyla filmiyle ugrasmayin evraksiz sigortasiz araclar motorsikletler dolu filmmi yani koca sorun trafigi engellemezz kimseye zarar vermez aksine trafik kazalarinda cam patlamasini engeller cami bir arada tutar yazik ya daha neler gorucez bakalim

Avatar
Hakan 2017-10-30 21:50:31

Adam sinyal vermiyor terse giriyor çok çok affedersiniz aracın içine kim var kim yok diye öküz gibi bakıyor. Sonra polis aracı tepe lambaları yanmıyor ışık da geç daha bunun gibi niceleri. Allah sonumuzu hayr eylesin.

Avatar
RAMAZAN 2017-10-30 23:35:34

ÇOBANLI TRAMVAY DURAĞINA ARACIMI PARK EDİYORDUM, BEŞ GÜN ARAYLA İKİ DEFA CEZA YEDİM, TELEFON NUMARAMI ARACIMIN ÖN CAMINA YAPIŞTIRIYORUM, 1.CEZA GELENE KADAR 2. CEZAYI DA YEMİŞİZ. YAZIKTIR, GÖREVLİ ARKADAŞ ARACIMA BİR UYARI NOTU BIRAKSAYDI BİR DAHA ORAYA PARK ETMEZDİM. HEM TRAMVAYIN YANINDAKİ PARK ALANI NEDEN YAPILDI Kİ...ÇEVREDEN GELEN İNSANLARIN ARAÇLARINI PARK EDEREK MERKEZE TRAMVAYLA GELMESİ İÇİN DEĞİL Mİ...BİLİYORUM ORADA PARK EDİLMEZ LEVHASI VAR AMA MANTIKEN YANLIŞ YANLIŞ YANLIŞ...HÜKÜMETİMİZ BELEDİYEMİZ GÜZEL BİR HİZMET YAPIP TRAMVAY DURAĞI YAPIYOR AMA ARAÇLARI PARK ETMEK CEZAİ UYGULAMAYA TABİ TUTULUYOR... ÖNCELİKLE SUÇ BENİM AMA KANUNLARI VE DE UYGULAMALARI BİRAZ DAHA İNSANİ DEĞERLENDİRİRSEK UYGUN OLUR.. VATAN SAĞOLSUN...ALLAH DEVLETİMİZE MİLLETİMİZE ZEVAL VERMESİN, RABBİM TÜRK POLİSİMİZİ KORUSUN KOLLASIN

Avatar
Gifutkan 2017-10-31 00:09:24

Devlettin parası bıttı galıba smdkde cam fılmıne taktılar o zaman ilk once makam araclarn emnıyet mudurlern araclarnn filmi sokulsn ondan snra sıvıl araclara gelsn o ceza buyuk başlara yapamıyolar nednse