banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da şüpheli çanta paniği...

Samsun’da kaldırımda şüpheli çanta ihbarı polis ekiplerini harekete geçirdi.

banner269

Samsun'da şüpheli çanta paniği...

Samsun’da kaldırımda şüpheli çanta ihbarı polis ekiplerini harekete geçirdi.

21 Ağustos 2021 Cumartesi 19:38
Samsun'da şüpheli çanta paniği...

 Samsun’un İlkadım ilçesi İstiklal Mahallesi Hakkıbey Sokak’ta meydana gelen olayda esnaf kaldırımda çanta olduğunu fark etti. Durumdan şüphelenen esnaf hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen bomba imha ekipleri ve diğer polis ekipleri çevre güvenliği alıp, yolu araç ve yaya trafiğine kapattı.
Şüpheli çanta fünye ile patlatılmak üzere iken çantanın sahibi olduğunu söyleyen yabancı uyruklu bir şahıs olay yerine geldi. Çantayı polis kontrolünde açan şahıs, içindeki eşyaları da tek tek çıkartıp, polis ekiplerine gösterdi. Çantadan şahsın kişisel eşyaları çıkınca, esnaf da rahat bir nefes aldı.
Şüpheli çantayı görüp polise ihbar eden esnaf, “3-4 kişi kaldırımda konuşuyordu. Ellerinde valiz de vardı. Sonra birden ortadan kayboldular. Bir baktık çanta var. Polise ihbarda bulunduk. Yabancı uyruklu bir arkadaş çantayı bırakıp, eve gitmişler. Çantanın içinden unutan kişinin eşyaları çıktı” dedi.
Kapatılan cadde, çantanın sahibinin gelmesiyle tekrar trafiğe açıldı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.