banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da STK'lar İsrail'i protesto etti

Samsun'da DİSK, KESK, TMMOB ve TTB üyeleri, İsrail'i protesto etti.

banner269

Samsun'da STK'lar İsrail'i protesto etti

Samsun'da DİSK, KESK, TMMOB ve TTB üyeleri, İsrail'i protesto etti.

15 Mayıs 2018 Salı 18:21
Samsun'da STK'lar İsrail'i protesto etti

Samsun haber - Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan DİSK, KESK, TMMOB VE TTB üyeleri İsrail’in Kudüs’te Filistinli Müslümanlara yönelik yaptığı katliamı protesto ederek tepki gösterdi.

Pankart açıp sloganların atan öfkeli kalabalık adına konuşan ESK Dönem Sözcüsü Mustafa Niyazi Bulut, “ABD ve İsrail’in emperyalist amaçları doğrultusunda Kudüs’ü iç politika malzemeleri yapmaları çözüm yerine çözümsüzlüğü, barış içerisinde bir yaşam yerine çatışma ve kaosu derinleştirmektedir. Şiddet ve insanlık dışı uygulamalar derhal sonlandırılmalı, Filistin ve İsrail halkının bir arada ve barış içerisinde yaşamaları için gerekli siyasal adımlar atılmalıdır” dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2018-05-15 18:36:58

İsrail’le Ticaretimiz son gaz devam ediyor. Ektiğimiz mısır bile İsrail’den gelmeye devam ediyor. İsrailli pilotlara Konya’da eğitim veriyoruz. Sonra en sert şekilde kınıyoruz. Hadi oradan hadi oradan.