banner388

Samsun'da STK gönüllüleri, gününü kutladı

Samsun'da STK gönüllüleri 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü'nü kutladı.

Samsun'da STK gönüllüleri, gününü kutladı

Samsun'da STK gönüllüleri 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü'nü kutladı.

05 Aralık 2018 Çarşamba 22:36
Samsun'da STK gönüllüleri, gününü kutladı

Samsun Haber-Samsun'da 8 STK'dan 250 gönüllü İğne Deliği Gençlik Merkezi'nde bir araya gelerek Grup Notasızlar'ın sahne aldığı eğlencede 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü'nü kutladı.

"KARADENİZDE BALIKLAR YOK OLUYOR"

Türkiye İstatistik Kurumu'nun son 50 yıllık verilerine dayanarak Karadeniz'de bulunan balık türlerinin yarısının yok olduğunu ifade eden Ondokuz Mayıs Üniversitesi Deniz Elçileri Topluluğu'nda gönüllü Lara Su Yıldıran, "Böylesine veriler karşısında TURMEPA olarak su altı değerlerimizi korumayı amaçlıyoruz. Dünya Gönüllüler Günü'nde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz ve daha iyi bir dünya için mücadele etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Günlerini kutlamak üzere bir araya gelen STK'lar adına açıklamalarda bulunan Damla Balçık ise, "Bizler  Dünya Gönüllüler Günü'nde iyiliği çoğaltmak adına buluştuk. Ve biliyoruz ki önce gönüllüler harekete geçer" sözcüklerini kullandı.

Bir araya gelen 8 Sivil Toplum Kuruluşu ise şöyle: TURMEPA, Balaçlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, İlk İş Babalık Platformu, Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezi, SAMWOS, Toplum Gönüllüleri Vakfı, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, Genç Kızılay.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mete Karayel 2018-12-05 23:05:54

stklar ve gönüllü çalışma toplum için çok değerlidir