banner388

Samsun'da steril toplu taşıma

Samsun'da 600 araç Koronavirüse karşı dezenfekte edildi.

Samsun'da steril toplu taşıma

Samsun'da 600 araç Koronavirüse karşı dezenfekte edildi.

20 Mart 2020 Cuma 19:31
Samsun'da steril toplu taşıma

Samsun'un Terme ilçesinde koronavirüs salgınına karşı Şoförler ve Otomobilciler Odası’na bağlı 600 adet dezenfekte edildi.

Koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında Terme Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından, öğrenci ve yolcu taşımacılığı yapan otobüs, minibüs ve taksiler dezenfekte edildi.

Terme Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şuayip Akbulut, “Eğitim öğretime ara verilmesine rağmen odamız üyelerinin araçlarını dezenfekte ettirdik. Bugün 300 adet C plakalı, 200 adet M plakalı ve 76 adet T plakalı olmak üzere 600’e yakın aracı dezenfekte ettik.” açıklamasını yaptı.


Koronavirüsle mücadelenin önemine dikkat çeken Başkan Şuayip Akbulut, “Ekmeğini aracından kazanan şoför üyelerimizi ve vatandaşlarımızı böyle tehlikeli bir virüsle savunmasız bırakamazdık. Toplum olarak elimizden geldiğince hijyenik olmaya ve devletimizin de bizden istediği gibi evlerimizden çıkmamaya özen göstermeliyiz. Bugünden itibaren toplu taşıma araçlarımız dezenfekte edilmiş olarak hizmet vermeye hazır konumdadır.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.