banner388

Samsun'da sistemler çökmeden önce vekil uyarmıştı

Samsun'da başta Gazi Devlet Hastanesi olmak üzere birçok hastanede sistem krizi yaşanıyor. CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, konuya dair daha önceden açıklamada bulunarak soru önergesi sunması sonuçsuz kaldı. 

Samsun'da sistemler çökmeden önce vekil uyarmıştı

Samsun'da başta Gazi Devlet Hastanesi olmak üzere birçok hastanede sistem krizi yaşanıyor. CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, konuya dair daha önceden açıklamada bulunarak soru önergesi sunması sonuçsuz kaldı. 

06 Eylül 2019 Cuma 13:19
Samsun'da sistemler çökmeden önce vekil uyarmıştı

1 Nisan itibariyle hastanelerde yeni sisteme geçildi. Samsun'daki hastanelerde uygulamaya geçen sistem patlak vererek, hasta kayıtlarında büyük perişanlık yaşatıyor. CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, sisteme dair daha önceden uyarılarda bulunarak Sağlık Bakanı Koca'ya soru önergesi yönelterek cevaplamasını istemişti. Ancak sorular hala yanıtlanmadı.

Samsun’da bulunan kamu hastanelerinde çöken 'Web Tabanlı Merkezi Hastane Bilgi Yönetim Sistemi’ hala düzelmedi. Bu sıkıntıyı zamanında gören CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu'nun iki ay önce bu konuyu TBMM'ye taşıdığı ancak verdiği soru önergesine, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın halen yanıt vermediği öğrenildi.

Haber: Tahir Ömer ÇOKLUK

Son Güncelleme: 06.09.2019 13:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hemsire 2019-09-06 18:58:40

malesef perişan haldeyiz hem hastalar hem calisanlar sistem yüzünden isyanlardayız bu zamanda boyle bilgi sistemi olan başka bir yer gormedim.Artik calisamaz durumdayiz kan alamiyoruz neden sistem yok ilac hazirliycaz order yok neden sistem yok eczaneden ezbere ilac alip gunu kurtariyoruz recete yazilicak sistem yokk sistem yokkkk aaa arada polk.hastalarina yapilan duyuruyu da unutmayalim samsun geneilnde bigi sistem de degisikliklik yapildigi icin Sisteeeem yokkk anlayis gosterin... Nisanda değiştirilen ama hala duzeltilemeyen sisstemm...

Avatar
qwerty 2019-09-06 13:59:56

bu hastane yeteersiz. hemen şehir hastanesi yapılmalı.

Misafir Avatar
samsunlu 2019-09-06 16:44:43 @qwerty

şehir hastanesi yap diyen zihniyet şehir hastanelerinin devleti ne kadar zarara uğrattığını biliyormusun.Hasta garantisi verilerek hastane yapılırmı ama bu ülkede olur köprü yapıyor araba geçiş garantisi veriyor .Bu ülkeye dürüst idareci lazım sisteme gelince yandaşlar zengin edildi bir hastane çalışanı olarak hem biz hem de vatandaş mağdur.Vatandaş şikayet etmediği müddetçe düzelmez .

Beğenmedim! (0)
Avatar
samsuna ilgi az 2019-09-06 17:52:33

devlet baba samsuna neden ilgi göstermiyor, yerli oto müjdesi verilmedi, samsun ankara hızlı trenden haber yok, şehir hastanesi muamma. fabrika desen zaten kurulmuyor. nedir bu samsunun çilesi. hep içi boş icraatlarla millet uyutuluyor. yatırım hep marmara bölgesine.

Avatar
Kaan 2019-09-07 14:09:19

Devlet babanın vaadi seçim kandırmaca olduğunu bilmiyormusunuz siz hızlı tren şehir hastanesini çok daha beklersiniz AKP ye oy vermeye devam edin ben vermedim zorlanıyorum

Avatar
Samsun üyey evlat 2019-09-07 15:46:07

Hakları kalkındı samsun hala yatırım yok