banner388

Samsun'da Sinem Özdemir 17 yıldır kayıp

Samsun'da 5 yaşında kaybolan Sinem Özdemir isimli kızdan 17 yıldır haber alınamıyor. 

Samsun'da Sinem Özdemir 17 yıldır kayıp

Samsun'da 5 yaşında kaybolan Sinem Özdemir isimli kızdan 17 yıldır haber alınamıyor. 

27 Haziran 2017 Salı 12:18
Samsun'da Sinem Özdemir 17 yıldır kayıp

Samsun haber - Samsun'da tam 17 yıl önce kaybolan 5 yaşındaki Sinem Özdemir'i bulmak için savcılık, yeni kanıt ve ihbarları değerlendiriyor. Kayıp Sinem'in babası Mahmut Özdemir, kızları olmadan bir bayram geçirmenin üzüntüsünü yaşadı. 


Samsun'un merkez İlkadım İlçesi Zeytinlik Mahallesi Kalfa Sokak'ta bulunan evlerinin önünde oynarken 2000 yılı Haziran ayında kaybolan Sinem Özdemir'in anne ve babası polise ihbarda bulundu. Polis ekipleri bir türlü kayıp kıza ulaşamadı. 2010 yılında dosyası tekrar açılan kayıp kızı bulmak için özel ekip kuruldu. 

Alınan tüm ihbarları değerlendiren polis ekipleri 17 yıldır kayıp kızı yine de bulamadı.


Kayıp Sinem'in babası Mahmut Özdemir, "17 yıldır acısı hale yüreğimizde tazeliğini koruyor. Kızımızın hayali gözümüzün önünden hiç gitmiyor. Biz yaşadığına inanıyoruz. Bir gün mutlaka bulunup, döneceğine inancımız tam. Yapılan tüm arama ve incelemelere rağmen kötü bir haber almamamız bu umudumuzu koruyor. Onu mutlaka bulacağız" dedi.

Son Güncelleme: 27.06.2017 20:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emin karagüzel 2017-06-28 01:36:01

Kim bir mümini kasten öldürürse, onun cezası, içinde devamlı kalacağı cehennemdir." (Nisâ: 93) ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM, ER YADA GEC ALLAH CC BU ZALİMLİĞİ YAPANIN BELASINI VERECEKTİR.