banner388

Samsun'da sınava girecekler dikkat

Samsun'da DGS ve KPSS'ye girecek öğrenciler için toplu taşıma araçlarına ek sefer saatleri konuldu.

Samsun'da sınava girecekler dikkat

Samsun'da DGS ve KPSS'ye girecek öğrenciler için toplu taşıma araçlarına ek sefer saatleri konuldu.

20 Temmuz 2018 Cuma 11:17
Samsun'da sınava girecekler dikkat

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Dikey Geçiş Sınavı ve Kamu Personeli Seçme Sınavına girecekler için başarılar diledi. Moral ve motivasyonun yüksek tutulması gerektiğini belirten Başkan Şahin, "Sınava hazırlanmanın yanı sıra moral ve motivasyonun yüksek tutulması başarıya giden yolda önemli bir etken. Kendisine istediği gibi bir gelecek fırsatı yakalamak için sınava giren tüm adaylara gönülden başarılar diliyorum. Büyükşehir Belediyesi adına kent içi ulaşım hizmeti veren Samulaş tarafından yapılan çalışmalarda tüm hazırlıklar tamamlanarak tedbirler alındı. Sınava girecek adaylar güvenli ve sorunsuz şekilde sınav yerlerine ulaşacak" dedi.

Sınava girecekler için açıklama yapan Samulaş ise Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş Operatörlüğünde hizmet veren Raylı Sistem hattı ile Ring ve Ekspres araçlarına hafta sonu ek sefer saatleri konulduğunu belirtti.


SAMULAŞ Operasyon Kontrol Merkezi tarafından uygulamaya alınacak düzenlemede 21 Temmuz Cumartesi yapılacak olan Dikey Geçiş Sınavı ve 22 Temmuz Pazar yapılacak Kamu Personel Seçme Sınavına girecekler için seferler 06.00'da başlayacak. Sınav giriş ve çıkış saatlerinde seferler 7 dakika yerine 5 dakikada bir yapılacak. Pazar günü ise 10 dakika da bir gerçekleştirilen seferler 5 dakika da bir yapılacak.


Aynı zamanda yapılan açıklamada hafta sonu Ring ve Ekspres seferlerine araç takviyesi yapılacağı ifade edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali veli 2018-07-20 15:06:35

sayın başkan tekkeöyden denizcilik lisesi ve tarım lisesine ring seferlerini 1 yıldır bekliyoruz

Avatar
ÜCRETSİZ 2018-07-20 18:43:32

şu tranwayıda sınava gireceklere ücretsiz yapsanız güzel olur. Malum sınava para dahil hiç birşey sokulmuyor.

Avatar
Moral olarak ücretsiz yapsaniz belgeli olanlari 2018-07-20 19:51:43

Belgeyle birlikte ücretsiz ulaşım hakkı verin o günlük bence gayet mantıklı olur zaten ek seferler yapılmalı düşünülmesi gerekir hemde iyi bir fakültenin oldugu şehirde bazı şeyleri kolaylaştırmak yerine tam tersi birşey görüyoruz üzgünüz şehir çok kötü siyasi düşünce değil yaşadığım gördüğüm kadarıyla