banner388

Samsun'da sınav heyecanı

Samsun'da binlerce öğrenci üniversite sınavı heyecanı yaşadı. Sınav günü görevli ekipler, öğrencilerin sınava yetişmesi için ellerinden geleni yaparak öğrencilerin sınava yetişmesini sağladı.

Samsun'da sınav heyecanı

Samsun'da binlerce öğrenci üniversite sınavı heyecanı yaşadı. Sınav günü görevli ekipler, öğrencilerin sınava yetişmesi için ellerinden geleni yaparak öğrencilerin sınava yetişmesini sağladı.

15 Haziran 2019 Cumartesi 13:35
Samsun'da sınav heyecanı

Samsun'da Büyükşehir Belediyesine bağlı zabıta ekipleri, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na(YKS) geç kalan adayların yardımına koştu. 

Samsun'da YKS nedeniyle şehrin belirli noktalarında görevlendirilen Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, sınavlara yetişmekte zorlanan öğrencilerin imdadına yetişti. 

ZABITA EKİPLERİ ÖNLEM ALDI

Milyonlarca lise son sınıf öğrencisinin üniversiteli olabilmek için büyük umutlar ve çabalarla hazırlandığı YKS heyecanı tüm yurtta olduğu gibi Samsun'da da başladı. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, sınava giren adayların sorunsuz ve sağlıklı bir sınav süreci geçirmesi için bir dizi önlem aldı. 

GÜRÜLTÜYE YER YOK

Sınavın yapılacağı 2 gün boyunca öğrencilerin gürültüden rahatsız olmaması için kent merkezlerindeki inşaatlar sınav süresince durdurulurken zabıta ekipleri sınav salonlarına yakın yerlerde pazar yerlerini de 'gürültü'ye karşı kontrol altına aldı. Zabıtalar, öğrenciler sınavdayken okul çevrelerinde seyyar satıcıları, kent merkezinde ise sürücüleri 'gürültü yapmamaları' konusunda uyardı. 

40 TAKLA ATTILAR! HER ŞEY SINAVA YETİŞMELERİ İÇİN

Öte yandan, kentin belirli noktalarında konuşlanan zabıta ekipleri, sınava geç kalan öğrencileri sınav merkezilerine yetiştirmek için seferber oldu. Zabıtalar, özellikle sınav merkezini bulmakta zorlanan gençleri araçlarla sınav salonlarına taşıdı. Zabıtanın bu davranışı öğrenci ve velileri tarafından takdirle karşılandı. 

Son Güncelleme: 15.06.2019 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsunspor 2019-06-15 15:17:50

Büyükşehir zabıtası tebrik ederim çok faydali

Avatar
Ela 2019-06-15 23:28:00

Zabıta ekipleri çok teşekkür ederiz. Önemli günde çok yardım ettiniz.

Avatar
Engin abay 2019-06-16 04:14:38

Helal olsun bize bu yakışır biz Türk milletiyiz