banner388

Samsun'da Silahlı Yaralama

Samsun’da bir kişi kayınbiraderine silahlı saldırı düzenledi.

Samsun'da Silahlı Yaralama

Samsun’da bir kişi kayınbiraderine silahlı saldırı düzenledi.

04 Kasım 2016 Cuma 16:48
Samsun'da Silahlı Yaralama

İlkadım Reşadiye Mahallesi’nde meydana gelen olayda Y.Ç.(19) eniştesi olan B.Ü.’yü pompalı tüfekle vurdu. Sağ dizine isabet eden kurşunla yaralanan B.Ü. olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekini ile Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Saldırıyı düzenleyen Y.Ç. ve 20 yaşındaki abisi O.Ç. güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı. Polis olayda kullanıldığı iddia edilen pompalı tüfeği yaptığı aramada ele geçirdi ve el koydu. Olayla ilgili incelemeler sürüyor.

Son Güncelleme: 05.11.2016 17:41
Anahtar Kelimeler:
YaralamaSilahSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kamil 2016-11-04 22:19:13

Sosyo Ekonomik ve ahlaki çöküntü içerisinde olan bu şehirde daha fazla fabrika,kütüphane açılmalı ; halkın kazancı ve kültür seviyesini artıracak Alt yapı projeleri hayata geçirilmeli.Şehrin dışında bağımlılar için ciddi bir merkez açılmalı!