banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da silahlı saldırıya 5 gözaltı

Samsun'da yol verme meselesi yüzünden 1 kişi silahlı saldırıya ve darba maruz kaldı. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

banner269

Samsun'da silahlı saldırıya 5 gözaltı

Samsun'da yol verme meselesi yüzünden 1 kişi silahlı saldırıya ve darba maruz kaldı. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

15 Nisan 2019 Pazartesi 09:52
Samsun'da silahlı saldırıya 5 gözaltı

Samsun'un Atakum ilçesinde yol verme meselesi yüzünden kavga çıktı. Kavgada 1 kişi silahlı saldırıya uğrayarak darp edildi. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Samsun'un Atakum ilçesi Körfez Mahallesi'nde gece saat 04.30 sularında meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre A.Ö. ve B.Ş. isimli şahıslar eğlence mekanından çıktıktan sonra çorba içmeye gittiler. Çorbacıdan çıkan 2 arkadaş arkadan gelen başka bir aracın korna çalarak ikazda bulunma tartışmaya neden oldu. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüşürken ikazda bulunan taraftan silahla ateş edildi. Kurşunlar A.Ö.'nün aracına isabet etti. Kavgada A.Ö. isimli şahıs darp sonucu yaralandı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili S.A., E.T., O.K., E.U. ve A.Y.'yi yakalanarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler ile birlikte 1 Adet 7.65 çaplı tabanca bu tabancaya ait 1 adet şarjör ve 6 Adet 7.65 çapında mermi, 1 Adet pompalı tüfek, tüfeğin haznesinde 3 adet fişek ve ayrıca araç içerindeki poşet içerisinde 15 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Olayla ilgili gözaltına alınanlardan S.A., O.K. ve A.Y. ifadeleri alındıktan sonra savcının talimatıyla serbest bırakılırken, sorguları tamamlanan E.U. ve E.T., Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren E.U. ve E.T. mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. 

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 15.04.2019 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Trk 2019-04-15 11:40:33

Ağzıyla içmeyi bilmeyen çoluk çocuk tayfası yazıkkk