banner388

Samsun'da silahlı saldırı

Samsun'da bu akşam gerçekleşen silahlı saldırıda bir kişi yaralandı.

Samsun'da silahlı saldırı

Samsun'da bu akşam gerçekleşen silahlı saldırıda bir kişi yaralandı.

13 Mayıs 2020 Çarşamba 22:46
Samsun'da silahlı saldırı

 Samsun'da bugün akşam saatlerinde silahlı saldırı gerçekleşti. Saldırıya uğrayan bir genç, yaralandı. Samsun'un İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi Muhteşem Süleyman Caddesi'nde saat 19.00 sıralarında meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, arkadaşı M.K.'nin kullandığı motosiklet ile olay yerine gelen M.T.(26), burada ticari taksi ile olay yerinde gelen kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı sonucu sağ bacağından vurularak yaralanan M.T.,  olay yerine gelen ambulansla Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

M.T.'nin olay yerine geldiği motosiklete mahalle sakinlerinden bazıları zarar verdi. Polis motosiklete zarar verenlere müdahale ederken polise de mukavemette bulunan şahıslara, ekipler biber gazı sıkarak müdahalede bulundu. Polise saldırdıkları ileri sürülen 2 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.