banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da silahlı saldırgan yakalandı

Samsun'da silahla ateş açan ve mala zarar verme olaylarına karışan şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

banner269

Samsun'da silahlı saldırgan yakalandı

Samsun'da silahla ateş açan ve mala zarar verme olaylarına karışan şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

16 Mayıs 2020 Cumartesi 11:38
Samsun'da silahlı saldırgan yakalandı

İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince ilçe dâhilinde genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, suç işlenmesini önlemek, suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahısların yakalanması ve suç delillerinin ele geçirilmesi amacıyla çalışma yapıldı.

Yapılan çalışmalarda; İlyasköy Polis Merkezi Amirliği idaresinde, 08 Mayıs günü saat 11.30 sıralarında, Derebahçe Mahallesi Derebahçe Sosyal Tesisleri önünde, 6136 sayılı Kanun’a muhalefet, silahla ateş etme; İlyasköy Polis Merkezi Amirliği idaresinde, 08 Mayıs günü saat 20.30 sıralarında, Adalet Mahallesi Muhteşem Süleyman Caddesi No: 40 önünde, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması silahla ateş etme ve mala zara verme; İlyasköy Polis Merkezi Amirliği idaresinde 14 Mayıs günü saat 01.15’te, Adalet Mah. Muhteşem Süleyman Caddesi ile Karadeniz Caddesi kesişiminde 6136 SKM silahla ateş etme ve mala zarar verme olaylarına karışan şahıs, ekiplerce yakalandı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şahıs mahkemece tutuklandı.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.