banner388

Samsun'da silahlı kavga! 2 yaralı

Samsun'da çıkan kavgada bir kişi darp edilerek yaralanırken 1 kişi de silahlı saldırı sonucu yaralandı.

Samsun'da silahlı kavga! 2 yaralı

Samsun'da çıkan kavgada bir kişi darp edilerek yaralanırken 1 kişi de silahlı saldırı sonucu yaralandı.

24 Eylül 2020 Perşembe 17:16
Samsun'da silahlı kavga! 2 yaralı

 Samsun'un Canik ilçesinde çıkan bir kavgada balta, bıçak ve tabanca kullanıldı. Kavgada 1 kişi silahın ateş alması sonucu yaralanırken 1 kişi de darp edilmesi sonucu yaralandı.

Hasköy Mahallesi’nde meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgiye göre, kavga sırasında baltalı, bıçaklı ve tabancalı saldırıya uğrayan F.B., merminin sıyırması sonucu hafif şekilde ve bıçakla yaralandı. 112 ekipleri tarafından ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan F.B., tanımadığı bir kişinin çekyat yaktığını, onu uyarınca da balta, bıçak ve silahlı saldırdığını söyledi.

Olayda darp sonucu yaralanan M.Ö. de 112 ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis olay yerinde silahlı kavgaya karışan bir kişiyi gözaltına aldı.

Soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akif 2020-09-24 17:17:49

Zibidi bir tane degilki şehrin her yerinde ipsiz dolu

Avatar
Harun 2020-09-24 21:46:04

Samsun'da vali var kaymakam var emniyet müdürü var. Polis var bekci var. Ceza evi hakim savcı var. İşleri başından aşkın.

Avatar
KoÇoVaLı... 2020-09-25 00:19:49

Canikte asayiş olayları tavan yaptı.Sokak araları köşebaşları torbacı dolu.Acilen balyozu getirinde bu kolpaları paspas yapsınlar...

Avatar
Deli bedri 2020-09-25 16:31:38

Canikte basi bos gezen motosikletli soguksu belediye evleri gaziosmanpasa mezbahane gencler tipleri zaten belli hepsi gayri mesru trafik pesindeler