banner388

Samsun'da Silahlı Kavga: 1 Ölü

Samsun'un Atakum ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Samsun'da Silahlı Kavga: 1 Ölü

Samsun'un Atakum ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

14 Şubat 2019 Perşembe 10:39
Samsun'da Silahlı Kavga: 1 Ölü

Samsun'un Atakum ilçesinin İncesu Yalı Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda saat 04.30 sıralarında meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, tartışma sırasında silahlı saldırıya uğrayan 35 yaşındaki Uğur Altuntaş kafasından vurularak ağır yaralandı. Yaralı, 112 acil sağlık ekiplerince Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Uğur Altuntaş, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yerinden kaçan ve silahlı saldırıyı düzenlediği iddia edilen 49 yaşındaki Hüseyin G.’yi kendisine ait içkili restoranda suçta kullandığı tabancayla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Hüseyin G., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerine teslim edildi. 

Silahlı saldırı anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. 
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AdaletYok 2019-02-14 14:05:33

Sarhoşlar ve bir insanın canı bu kadar ucuz olmamalı , vuran kişinin muhtemelen silahı ruhsatsız ve 5 yıldan fazla yatacağını sanmıyorum.

Avatar
atakum 2019-02-15 09:52:58

5 yıla kalmaz yeni canik yeni fatih mahallesi olma yolunda