banner388

Samsun'da silahlı dehşete 1 gözaltı

Samsun'da sokak ortasında düzenlenen silahlı saldırıda 1'i çocuk 2 kişi yaralanmıştı. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Samsun'da silahlı dehşete 1 gözaltı

Samsun'da sokak ortasında düzenlenen silahlı saldırıda 1'i çocuk 2 kişi yaralanmıştı. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

13 Mayıs 2020 Çarşamba 15:11
Samsun'da silahlı dehşete 1 gözaltı

Samsun'da otomobilden sokakta bulunanların üzerine silahla ateş açılması sonucu biri 14 yaşındaki çocuk olmak üzere 2 kişinin yaralanması olayıyla ilgili 1 şüpheli gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Olay, Samsun'un Canik ilçesi 200 Evler Mahallesi'nde dün akşam saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir otomobilden sokakta bulunanlara doğru rast gele tabancayla ateş açıldı. Silahlı saldırıda arkadaşları ile oyun oynayan 14 yaşındaki A.K. ile 24 yaşındaki E.K. yaralandı. Sol bacağından yaralanan A.K. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine, sağ bacağından yaralanan E.K. ise özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis olaydan sonra otomobille kaçan silahlı saldırganın peşine düştü. Yapılan araştırma sonucu araçta Y.Y. ile A.C.A.'nın (23) bulunduğu ve görgü tanıklarının ifadesine göre her ikisinin de tabancayla ateş açtığı iddia edildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri A.C.A.'yı yakalayarak gözaltına alındı. A.C.A.'nın üzerinden 3 adet tabanca mermisi ele geçirildi. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen A.C.A. otomobilin önünde otururken Y.Y.'nin kendisinin bulunduğu taraftan tabancayla ateş açtığını, vatandaşların da ateş açanın kendisi olduğunu zannettiğini söyledi.

Polisteki sorgusu tamamlanan A.C.A. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Firarda olan Y.Y.'nin ise yakalanmasına çalışılıyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsunlu 2020-05-13 21:48:05

Haberin şoku ayrı birde bu kadar ortalık covid 19 diye yıkılırken sosyal mesafe virüs evlerinizden cikmayin diye sürekli anonslar yapılırken 14 yaşındaki çocuğun gecenin 11 inde sokakta ne işi var acaba buda ayrı bir.merak konusu bu çocuğun anası babası yok mu Allah aşkına gece 11de sokakta olan 14 yaşındaki çocuktan gelecekte ne Hayir bekliyor bu insanlar anne baba

Avatar
taner 2020-05-13 17:05:51

şehir şehir değil ki teksas ülkede kanun yok magandalar türüyor hergün

Avatar
Kamil 2020-05-13 23:26:03

Öncelikle tüm olay evimin önünde gerçekleşti şahısı polisler değil o gereksiz dediğimiz bekçiler kovalayarak tellerden atlayarak yakaladılar. Burdan onlara helal olsun diyorum sizlerede gerçeği araştırmadan yapmış olduğunuz haber için yazık diyorum.

Avatar
KoÇaVaLı... 2020-05-14 10:28:51

SAMSUN=wietnam