banner388

Samsun'da sigara içme yasağının olduğu yerler

Koronavirüs tebirleri kapsamında 81 ilde kalabalık cadde, sokak ve meydanlarda sigara içme yasağı getirildi. Samsun Valiliği sigara içme yasağının uygulandığı yerleri açıkladı. 

Samsun'da sigara içme yasağının olduğu yerler

Koronavirüs tebirleri kapsamında 81 ilde kalabalık cadde, sokak ve meydanlarda sigara içme yasağı getirildi. Samsun Valiliği sigara içme yasağının uygulandığı yerleri açıkladı. 

14 Kasım 2020 Cumartesi 10:46
Samsun'da sigara içme yasağının olduğu yerler

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ile valiliğine gönderilen genelge kapsamında Samsun'da 10 cadde, 4 bulvar, 2 meydan ve toplu taşıma araç duraklarında sigara içmek yasaklandı.

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun 12/11/2020 Tarihli ve 126 Sayılı Kararı'na göre Samsun'da sigara içmenin yasak olduğu cadde, sokak ve meydanlar şu şekilde;

-Atakum Lozan Caddesi

-Atakum Anafartalar Caddesi

- Atakum Gaffar Okan Caddesi

-Atakum Alpaslan Bulvarı

- Atakum Adnan Menderes Bulvarı

-Canik Gençlik Caddesi

- Canik Cengiz Topel Caddesi

-Canik Kuzey Yıldızı 100. Yıl Bulvarı

- Canik Hasköy Üsküp Caddesi

-İlkadım Cumhuriyet Meydanı

- İlkadım Saathane Meydanı

- İlkadım Gazi Caddesi

- İlkadım İstiklal Caddesi

- İlkadım Fatih Sultan Mehmet Caddesi

- Tekkeköy Şeyh Üddin Caddesi

- Tekkeköy Hacı Ali Ekinci Bulvarı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ATAKUM 2020-11-14 14:26:15

BU SİGARA YASAĞI BELİRLENİRKEN HANGİ KRITERLERE GÖRE BELERLENDİ BİLEMİYORİM AMA YASAKSA HER YERDE UYGULANMASI LAZIM CAĞALOĞLU CADDESİ YENİMAH KAVŞAĞINA GELMEDEN POZİTİF BİLİM ADI ALTINDA BİR YER VAR ÖĞRENCİLER ÜNİVERSİTEYEMİ HAZIRLANIYOR BİLEMEM AMA SONUÇ TA BİR EĞİTEM KURUMU ORANIN ÖĞRENCİLERİ VE SİGARA KULLANAN ÖĞRETMENLERİ SİGARA İÇİYORLAR YASAK BÖLGE DEĞİL BÖLGE DIŞINDA OLOUĞU İÇİN Mİ BİLEMEM ÖĞRENCİLER KALDIRIMLARA OTURMUŞ İNSANIN YÜZÜNE BAKARAK SİGARA İÇİYORLAR LÜSAK DEĞİL Mİ DİYE SORSAN YASAKLADAN BVLEENEN DIŞINDALAR AMA ORASI BİR EĞİTİM KURUMU BU YASAĞI BELLİ YENLAR DEĞİL SOKAKLARDA TAMAMEN YASAKLANSINDA RAHAT EDELİM AİLELERE DE ÇOCUKLARINIZ EĞİTİM ALMAYA GİDİNCE TAKİP EDİN KIZINIZ VELA OĞLUNUZ BU KORONA DÖNEMİNDE DERS ARALARINDA SİĞARA İÇİYORLAR ONLAR GELECEĞİMİZ GELECEĞİMİZİ KARARTMAYALIM

Avatar
Ahmet 2020-11-15 00:47:43

Yasak bahane ceza şahane.

Avatar
Samsunlu 2020-11-15 20:29:51

Kimin hangi sokakta sigara içeceğine karışacağınıza ülkenin daha büyük sorunları var onlarla ilgilenin bence kimsenin ozel hayatı kimin sigara ictiği nerde içtiği sizin haddinize değildir. Kaldırımlar tapulu malinizda değildir başkalarinin ozgürlüğüne mudahale etmek yerine daha faydalı isler yapın boş boş yasamayın hayatı.

Avatar
Admine 2020-11-15 20:31:06

Admin yorum adı altinda kurumsal bir olusumun olumsuz bir reklamı yapıliyor sizden ricam o yorumu kaldırırsanız seviniriz.

Avatar
Deniz saher 2020-11-16 00:29:58

Deniz kıyısında sıgara içip izmaritlerini kuma atanlardan bıktık pislik içerisinde kalıyor. Umarız kalıcı olarak sahilde sigara içmek yasaklanır .

Avatar
Yılmaz KOCAMAN 2020-11-16 10:46:31

Samsun'da çok kalabalık olan bölgelere sigara içme yasağını çok yerinde buldum.Hatta yasaklanması taraftarıyım.Fakat
2.Bulvar yolu İlkadım/Samsun sigara içilir mi cevaplayınız.

Avatar
bahar gun 2020-11-21 21:38:53

Bu lanet sigara koronadan daha tehlikeli,umarím tüm dünyadan yok olur.