banner388

Samsun'da servis şoförlerine eğitim

Samsun'da öğrenci servisi kullanacak şoförleri eğitim verildi.

Samsun'da servis şoförlerine eğitim

Samsun'da öğrenci servisi kullanacak şoförleri eğitim verildi.

07 Eylül 2019 Cumartesi 17:42
Samsun'da servis şoförlerine eğitim

Samsun'da öğrenci servis şoför ve hosteslerine eğitim verildi.

Uğur Okulları konferans salonunda gerçekleştirilen seminerde servis şoförleri ve hosteslerine yönelik Samsun Uğur Okulları Genel Koordinatörü Davut Numanoğlu ve Samsun Uğur Okulları Kurumsal İletişim ve Rehberlik Koordinatörü Alican Usta tarafından sunumlar eşliğinde eğitim verildi.

OLMAZSA OLMAZIMIZ ÖĞRENCİLERİMİZİN ULAŞILABİLİRLİĞİ

Seminer hakkında açıklamalarda bulunan Numanoğlu, öğrencilerin okula ulaşması noktasında okul servis şoförlerin ve hosteslerin eğitimine yönelik Samsun Uğur Okulları olarak tüm servis şoförlerini 1 günlük eğitim programına aldıklarını belirterek, “Servis taşımacılığı öğrencilerimizin can güvenliği ve okula sağlıklı, huzurlu ulaşımı noktasında ne yapılabileceği ile ilgili gerek Milli Eğitim Bakanlığı mevzuatı çerçevesinde gerekse rehberlik, psikolojik, danışmanlık çerçevesinde iletişim konularında servis şoförlerimizin eğitime ihtiyacı olduğunu düşündük. Öğrencilerimizin ulaşılabilirliği bizim olmazsa olmazımız. Bu noktada öğrencilerimizin evlerinden çıktığı andan itibaren okula ulaşması ve okuldan çıkışı sonrası evine ulaşımı noktasında da güvenli ulaşım sunabilmek adına servis şoförlerimizi rehberlik ve psikolojik danışman koordinatörümüz Alican Usta nezaretinde bir eğitim programına tabi tuttuk. Servis şoförlerimizin kendilerine dair problemlerini dinledik. Bizim ve velilerimizin beklentilerini paylaştık. Araçlarımızın standardı, araçtaki görevlilerin kılık kıyafet, araçların donanımı, araç şoförlerimizin iletişimine kadar her noktasını değerlendirdiğimiz verimli bir seminer çalışması oldu” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atif 2019-09-07 22:26:51

Servis şoförlerindeki belgeler üniv.mezununda yok zaten her sene bı belge alıyoruz bu senede pilotluk belgesi alırız heralde