banner388

Samsun'da Şehitler Anısına Futbol Turnuvası Düzenlendi

Samsun'un ilçesi Canik’de, AK Partinin İlçe Gençlik Kolları ve Şehzadeler Taraftar Grubunun öncülüğünde Canik Belediyesinin de destekleriyle 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerinin anısına Futbol Turnuvası yapıldı.

Samsun'da Şehitler Anısına Futbol Turnuvası Düzenlendi

Samsun'un ilçesi Canik’de, AK Partinin İlçe Gençlik Kolları ve Şehzadeler Taraftar Grubunun öncülüğünde Canik Belediyesinin de destekleriyle 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerinin anısına Futbol Turnuvası yapıldı.

20 Eylül 2016 Salı 17:22
Samsun'da Şehitler Anısına Futbol Turnuvası Düzenlendi

Anlamlı turnuva, şehitlerin ismini taşıyan 32 takımdan oluşmakta. AK Parti’nin Canik İlçe Gençlik Kolları, Şehzadeler Taraftar Grubunun işbirliği ile yapılan ve İlçe Gençlik Hizmetleri ile Spor Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Canik Belediyesi’nin destek vermiş olduğu 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerinin Anısına Futbol Turnuvası, Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi Halı Sahası'nda yapılan tören ile başladı. 15 Temmuz gecesi yaşananlar gibi birlik ve beraberlik örneğinin sergilenmekte olduğu turnuvanın açılış maçı çerçevesinde gençlerle şöhretler maç yaptı.



Yoğun ilgi görmüş olan açılış törene Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlandı. Törende konuşma yapan Canik Belediyesi Başkanı Osman Genç, "Şunu unutmayalım ki ülkemize kasteden, ülkemizi işgal etmek için girişimde bulunanlara karşı 'memleket mesele ise gerisi teferruattır' deyip siyasi görüşümüz her ne olursa olsun tüm görüşteki vatandaşların ülkesine sahip çıkmış olduğu bir günü hep beraber yaşadık. Bu sebeple bu coğrafyada, 780 bin kilometre vatan topraklarında rahatça, bağımsız olarak yaşamanın bir tek yolu birlik, beraberlik içinde ve kardeş olmaktan geçiyor. 15 Temmuz gecesi bunu siyasi partilerimiz de gösterdi" dedi.

Yapılan maç çok zevkli geçerek 7-7 beraberlikle sonuçlandı. Maçın ardından turnuvanın ilk gün ki müsabakalarında Şehit Sedat Kaplan Takımı, Şehit Bülent Yurtseven Takımı'nı 4-3 mağlup etti, Şehit Turgut Sol ile Şehit Halit Kantarcı takımlarının karşı karşıya gelmiş olduğu mücadele 8-5 maç sona erdi.



TAKIMLAR ŞEHİTLERİN ADINI ALIYOR

Toplamda 32 şehitin adını taşımakta olan takımlar turnuva genelinde her gün iki maç oynanacaklar. Turnuvanın açılışında Tekkeköy’ün Kaymakamı İbrahim Küçük, Canik Belediyesinin Başkanı Osman Genç, AK Parti’nin İl Başkanı Muharrem Göksel, MHP’nin Canik İlçe Başkanı Kemal Saral, CHP’nin Canik İlçe Başkanı Mehmet Gülmen, İlkadım’ın İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Canik İlçesinin Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, Canik İlçesinin Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Osman Abanoz, Canik Belediyesinin Başkan Yardımcısı olan Alican Usta, AK Parti’nin Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, AK Parti’nin İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, AK Parti’nin Canik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma, kurumların müdürleri, Canik Belediyespor Kulübünün Başkanı Ercan Bayrak, Kültür ve Sosyal İşler Birimi Müdürü olan Hamza Aygün, TÜFAD’ın Başkanı Hakkı Bayrak, Metro Holding’in Yöneticisi Haluk Tan, meclis üyeleri ve Diriliş Derneğinin Başkanı Ali Öztürk, Şehzadeler Taraftar Grubunun Kurucusu ve Başkanı Cihan Kol ile Tribün Lideri Hikmet Şimşek ve aynı zamanda taraftarlar, muhtarlar, sivil toplum örgütünün temsilcileri, sporcular birde vatandaşlar katılım sağladılar.

 

Son Güncelleme: 20.09.2016 17:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.