banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da şehit olan Polis Emre Bağcı toprağa verildi

Samsun'da geçtiğimiz günlerde trafik kazasında şehit olan Özel Harekat Polisi Emre Bağcı toprağa verildi.

banner269

Samsun'da şehit olan Polis Emre Bağcı toprağa verildi

Samsun'da geçtiğimiz günlerde trafik kazasında şehit olan Özel Harekat Polisi Emre Bağcı toprağa verildi.

04 Mayıs 2017 Perşembe 17:01
Samsun'da şehit olan Polis Emre Bağcı toprağa verildi

Samsun haber - Samsun'da 26 Nisan 2017 Çarşamba günü 28 yaşındaki özel harekat polisi Emre Bağcı trafik kazasında şehit olmuştu. Organları 7 kişiye umut olan şehit polis Çanakkale’nin Saraycık köyünde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Saraycık köyünde öğle namazını müteakiben toprağa verildi. Cenaze törenine Çanakkale Vali Yardımcısı Cezmi Batuk, Çanakkale Emniyet Müdürlüğü personeli ile Samsun’da birlikte görev yaptığı özel harekat polisleri katıldı. 


Cenaze namazını İl Müftüsü Arif Gökce kıldırdı. Şehidin annesi ve kız kardeşi gözyaşlarına boğulurken kadın özel harekat polisleri teselli etti. 


Şehit Emre Bağcı’nın Türk Bayrağı'na sarılı tabutu Özel Harekat Polisleri tarafından omuzlarda taşındı.

Baba Ahmet Bağcı yaptığı açıklamada "Oğlum organlarını kendisi bağışlamış. Bana da daha önceden 'Baba ben organlarımı bağışladım, siz de bağışlayın' demişti. Biri Bursa'da, biri İstanbul'da çok başarılı operasyonlar olmuş. Oğlumun kalbi ölmekte olan bir hastanın vücudunda atıyor şu anda. Yine karaciğeri ölmekte olan bir hastaya nakledilmiş. Onlar da bizi aradılar. Bizim oğlumuz şehit oldu, ama şu kardeşlerimin bana verdiği bu ifadeler, bizi bir o kadar gururlandırıyor. Cenabı Mevlam benim oğlumun organlarıyla onlara sağlık sıhhat versin" dedi. 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin karagüzel 2017-05-04 19:08:57

Kazaya sevap olan sürücü serbest ama, tutuklanması için kac ölümlü kazaya daha neden olmalı, adaleti kınıyorum