banner388

Samsun'da şehit aileleri ve gazilere iftar

Samsun Alaçam Kaymakamlığı gaziler ve şehit aileleri için iftar programı organize etti.

Samsun'da şehit aileleri ve gazilere iftar

Samsun Alaçam Kaymakamlığı gaziler ve şehit aileleri için iftar programı organize etti.

08 Haziran 2018 Cuma 23:45
Samsun'da şehit aileleri ve gazilere iftar

Samsun Haber-Samsun'un Alaçam Kaymakamlığı tarafından şehit aileleri ve gazilere verilen iftar programı Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İftarların açılması ile birlikte İlçe Müftüsü Mehmet Süsün tarafından şehitlerimiz için dua edildi.


DEVLET EN BÜYÜK HİZMETİ ŞEHİTLER VE GAZİLER YAPMIŞTIR

Devlet katında en büyük hizmeti verenlerin şehit ve gaziler olduğuna değinen Kaymakam Çağlar, "Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden şehitlerin ve vatan toprağı üzerinde huzur ve güvenin sağlanması sırasında gazi olanların haklarının asla ödeyemeyiz. Geride bıraktıkları yakınlarının her türlü ihtiyaçlarını karşılamak görevimizdir. Her zaman şehit yakınları ve gazilerimizin yanındayız" dedi.

Şehit aileleri ve gaziler iftar programına olan memnuniyetlerini Kaymakam Çağlar'a ilettiler.

Şehit aileleri ve gaziler adına verilen iftar yemeğine ayrıca Belediye Başkanı Hadi Uyar, Emniyet Müdürü Kenan Bıyık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural, Başhekim Dr. Radi Şen, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, daire amirleri, meslek kuruluşları ve muhtarlar katıldı. 

Anahtar Kelimeler:
şehitSamsunGaziIftar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.