banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da Savcılara Operasyon

Samsun'da devam eden FETÖ operasyonları kapsamında, görevden alınan 2 Cumhuriyet Savcısı gözaltına alındı.

banner269

Samsun'da Savcılara Operasyon

Samsun'da devam eden FETÖ operasyonları kapsamında, görevden alınan 2 Cumhuriyet Savcısı gözaltına alındı.

02 Aralık 2016 Cuma 14:40
Samsun'da Savcılara Operasyon

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Samsun'da FETÖ/PDY operasyonları devam ediyor. Samsun'un Çarşamba ve Terme ilçelerinde görev yapan 2 Cumhuriyet Savcısı gözaltına alındı. Operasyon kapsamında daha önce görevden alınan Çarşamba Cumhuriyet Savcısı Musa G., ile Terme Cumhuriyet Savcısı Kadir T., İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında FETÖ üyesi olduğu iddiasıyla Çarşamba Cumhuriyet Savcısı Musa G., ile Terme Cumhuriyet Savcısı Kadir T., gözaltına alındı.

HSYK tarafından görevden alındıkları öğrenilen savcıların görev yaptıkları adliyelerdeki odalarında ve evlerinde polis arama yaptı. Yapılan arama da dijital verilere el konuldu. Gözaltına alınan savcılar Samsun Emniyet Müdürlüğüne getirildi. 2 savcının emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: haber55

Son Güncelleme: 05.12.2016 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.