banner388

Samsun'da satışa hazır kokain ele geçirildi

Samsun'da 2 kişi satışa hazır kokain ile yakalandı.

Samsun'da satışa hazır kokain ele geçirildi

Samsun'da 2 kişi satışa hazır kokain ile yakalandı.

05 Şubat 2021 Cuma 13:32
Samsun'da satışa hazır kokain ele geçirildi

Olay, Samsun'un Atakum ilçesinin Kamalı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Atakum ilçesinde uyuşturucu madde satışı yaptıkları bilgisi bulunan A.K. ile U.Ç.'yi takibe aldı.

Söz konusu şahıslar bir kulübe içerisinde yakalanarak gözaltına alındı. Kulübe içinde ve yakalanan şahısların üzerinde yapılan aramalarda 39 paket halinde satışa hazır vaziyette 28,49 gram kokain maddesi, 2 paket halinde satışa hazır vaziyette 0,80 gram metamfetamin maddesi, 10 adet sentetik ecza hap, 1 adet hassas cep terazi ile uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 11 bin 780 lira para ele geçirildi.

Narkotik Şube Müdürlüğündeki sorguları tamamlanan A.K. ve U.Ç. "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberKokain
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.