banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da santral için hukuki mücadele

Samsun'un Çarşamba Ovası'na kurulacak olan biyokütle enerji santralinin iptali için 4 çiftçi proje iptal davası açtı.

banner269

Samsun'da santral için hukuki mücadele

Samsun'un Çarşamba Ovası'na kurulacak olan biyokütle enerji santralinin iptali için 4 çiftçi proje iptal davası açtı.

27 Eylül 2019 Cuma 12:24
Samsun'da santral için hukuki mücadele

Samsun'un Çarşamba Ovası'na Tarımsal SİT alanına kurulacak olan biyokütle enerji santraline tepkiler çığ gibi büyüyor. Samsunhaber.com olarak olayı gündeme taşımamızın ardından vatandaş ve kuruluşlardan tepkiler gelmeye devam ediyor. 

BAZI YERLER TEPKİLİ BAZILARI DESTEKLİYOR 

Samsun Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Samsun Ziraat Odası Başkanı Hasan Tütüncü, santral hakkında "Sakıncası yoktur" diye açıklamada bulunurken, Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün ve Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı tepki gösterdi.

HUKUK SÜRECİ BAŞLADI

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde Tarımsal SİT alanı ilan edilen tarım arazisinde kurulması planlanan santral için hukuki mücadele başlatıldı. Bölgede çiftçilik yapan dört vatandaş yürütmenin durdurulması talebiyle Samsun 3. İdare Mahkemesi'nde iptal davası açtı.

Son Güncelleme: 27.09.2019 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atakan inandim 2019-09-27 16:45:36

Samsun ziraat odasi baskani evini tekkekoyu zehirleyen fabrikalarin bahcesine tasisin ..sonra konussun ...okuyan cahiller ..den cekiyoz ne cekiyorsak

Avatar
Mert 2019-09-28 11:34:08

Hem ovaları koruma kununu çıkaracaksın, hemde Türkiyenin en verimli ovasını katledeceksin. Buna izin veren iktidar, kendi ayağına sıkıyor. Buna dur denilmezse sandıkta bedelini ağır öderler.