banner388

Samsun'da sanayi sular altına kaldı

Samsun'da bugün sağanak yağış etkisini gösterdi. Gülsan Sanayi Sitesi'nde bulunan birçok dükkan sular altında kaldı.

Samsun'da sanayi sular altına kaldı

Samsun'da bugün sağanak yağış etkisini gösterdi. Gülsan Sanayi Sitesi'nde bulunan birçok dükkan sular altında kaldı.

06 Eylül 2018 Perşembe 22:19
Samsun'da sanayi sular altına kaldı
Samsun Haber-Samsun'da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış nedeniyle sanayiyi su bastı. Samsun'un Canik ilçesi Gülsan Sanayi Sitesi'ni su bastı.
Dükkanların sular içinde kalması esnafları olumsuz etkilerken rögarlar suyu taşımada yetersiz kaldı. Samsun-Ordu karayolunun yan tarafları adeta göle döndü. Yan yolun alt kısmında kalan dükkanlarda ise yarım metreye kadar su birikti. Dükkanlarını su basmasına karşı esnaflar ne yapacaklarını şaşırdı. Her yağmurda aynı olayın yaşandığını söyleyen bazı esnaflar alt yapının yetersiz kaldığından dolayı yakındı. Esnaflar, alt yapının iyileştirilmesi için yetkililere çağrıda bulundu.
 
Yolların su ile kaplı olması sürücülere de zorluk çıkardı. Su birikintileri nedeniyle ufak çaplı kazalar meydana geldi. Olaya müdahale eden belediye çalışanları rögarları açarak su birikintilerin boşalmasını sağladı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2018-09-06 22:32:42

Sanayi esnafı her bulduğu pisliği mazgala atıyor. Bu konuda duyarlı olunursa yağmur suları kanalizasyondan denize gidebilir. Saygılarımla

Avatar
Orhan ölmez 2018-09-06 23:04:24

Bosverin alt yapıyı adamlar köprü yol yapıyeeeeaaaahhhh...beter olun...

Avatar
misafir esnaf 2018-09-07 09:34:36

samsun sanayii esnafı her buldugunu mazgala atıyor demişsiniz valilik binasının oldugu konumda yeri geliyor sular altında kalıyor yani bu şu anlama mı geliyor vali bey de her buldugunu mazgala atıyor? bırakın Allah aşkına şehirin alt yapısı yetersizi esnafın sırtına yüklemeyin