banner388

Samsun'da Şampiyona Başladı !

Türkiye Sutopu Federasyonu’nun 2015 ile 2016 faaliyet programında yer almakta olan “Minik Erkekler Türkiye Şampiyonası” 25 takımın katkısı ile Samsun’da başladı. 

Samsun'da Şampiyona Başladı !

Türkiye Sutopu Federasyonu’nun 2015 ile 2016 faaliyet programında yer almakta olan “Minik Erkekler Türkiye Şampiyonası” 25 takımın katkısı ile Samsun’da başladı. 

01 Eylül 2016 Perşembe 18:07
Samsun'da Şampiyona Başladı !

1 Eylül ile 4 Eylül 2016 tarihleri aralığında Samsun’da yapılacak turnuvanın ilk maçları bugünden itibaren başlamış bulunmakta. Atakum’un Olimpik Yüzme Havuzu ile Canik 19 Mayıs Yüzme Havuzu’nda yapılmış olan Minik Erkekler Türkiye Şampiyonası’na toplamda 18 ilden 25 kulüp ile yaklaşık olarak 350’nin üzerinde sporcu katılım sağladı. Maçlar 5’er dakika ve 4 periyot dan oluşarak 7’şer oyuncu üstünden oynanmakta. Samsun’da yapılan  ilk müsabaka olması nedeni ile büyük önem taşıyan şampiyonluk mücadelesi 4 gün boyunca devam edecektir. Turnuvanın ilk gün yapılan müsabakalarına Galatasaray büyük damga vurdu. Galatasaraylı minikler, ilk maçta ESTİ’yi 10-1 ile ODTÜ’yü de 13- 1 mağlup ettiler. Turnuvada bugün alınmış olan diğer sonuçlar da şöyle:



ENKA ile Bursa Büyükşehir Belediyesi: 21-0
Bodrum Yarımada ile İTÜ GVO: 23-2 
ASSK ile Kurtuluş: 22-1 



SPORCULARA BAŞARI DİLEKLERİ
Turnuva ile ilgili açıklamalar yapan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 13 yaş sutopu sporcularının tecrübelenmeleri ve sporu sevmeleri amacı ile yapılan şampiyonada mücadele etmiş olan bütün takımlara başarılar diledi. Çağatay Kılıç, “Ülke sporunun çok daha iyi yerlere gelmesi amacı ile özverili bir şekilde çalışmaları devam ettiriyoruz. Küçük yaşta olan sporcularımızın gelişmeleri için daha iyi tamamlaması ve gelecek senelerde hem Avrupa da, hem de dünya arenasın da ülkeyi en iyi şekilde temsil etmeleri için hiçbir fedakarlıktan kaçmıyoruz.  Çıktığımız bu yolda emin adımlar ile ilerlemekteyiz. Minik sutopu sporcularının Samsun’daki şampiyonada kendilerini çok iyi göstereceğine inanıyorum. Şampiyonada mücadelede bulunacak olan bütün sporcularımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 01.09.2016 18:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.