banner388

Samsun'da saldırıya uğrayan doktor ölümden döndü

Samsun'un Atakum ilçesinde özel bir hastanede saldırıya uğrayan doktor ölümden döndü.

Samsun'da saldırıya uğrayan doktor ölümden döndü

Samsun'un Atakum ilçesinde özel bir hastanede saldırıya uğrayan doktor ölümden döndü.

18 Haziran 2018 Pazartesi 15:04
Samsun'da saldırıya uğrayan doktor ölümden döndü

Samsun haber - Samsun'un Atakum ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde bulunan barda kavga çıktı. Polis ekipleri kavga eden şahısları biber gazı sıkarak ayırdı. Kavgada gazdan etkilenen şahıslar ilçede bulunan özel bir hastaneye giderek olay çıkardı. G.S. isimli şahıs acil serviste görevli olan Afgan asıllı Doktor A.N.’nin şakağına tekme attı ve daha sonra güvenlik görevlisi T.Y.'ye saldırdı.

Hastanenin güvenlik kameraları saldırı anını saniye saniye kaydetti. Olayla ilgili hastane yönetimi doktorun sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

"FELAKETTEN KURTARDIK"

Doktorun ölümden döndüğünü söyleyen Başhekim Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Hamit Öztürk, "Ramazan Bayramı’nın birinci gününde gece saat 03.00 sıralarında yaklaşık 8 kişilik bir grup hastanemizin acil servisine geliyor. Buraya gelmeden önce de bir barda kavga yapıyorlar. Hastaneye girer girmez bir güvenlik görevlisinin burnunu kırıyorlar. Daha sonra da muayene yerinden gelen doktorumuza sol omuz tarafından tekme atıyorlar. Daha sonradan kick boksçu olduğunu öğrendiğimiz kişi, doktora attığı tekmeyle doktorumuzun sol omuzunu kırıyor. Daha sonra da şakağına bir darbe vuruyor. Saldırganla doktor arasında bir muhabbet geçmiyor. İçeri girer girmez kavga etmeye başlıyorlar. Görüntülerde de gözüktüğü gibi direkt şakak bölgesine vuruyor. Oradan seken darbe de doktorun omzunu kırıyor. Doktorumuz şu anda omzu kırık bir şekilde evinde istirahat ediyor. Şakak bölgesi en hayati bölgelerden bir tanesidir. Saldırganın tekmesi doktorun şakağına direkt gelmiş olsaydı bir ölümle karşılaşabilirdik. Doktorumuz, yere düştükten sonra karaciğerine de darbeler alıyor. Nefesi kesiliyor. Büyük bir felaketten kurtardık. Bu doktor arkadaşımız Afganistan’daki iç savaştan ülkemize gelen bir meslektaşımız. Burada bizimle birlikte çalışıyor. Oradan hayatını kurtarmak için buraya geldi. Böyle 3-5 kendini bilmez insanın darbesiyle de ölebilirdi. Doktorumuzu ülkesine, 'Siz öldüremediniz, biz öldürdük’ diyerek geri gönderebilirdik. Artık doktor ve sağlık çalışanlara yönelik şiddete karşı devletimizin bize yardımcı olmasını istiyoruz" dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
GENÇ LİSELİ 2018-06-19 07:16:54

OLMADI HAKİM AMCALAR .SİZ BÖYLE ADALET DAĞITAMAZSINIZ... BUNLARI SOKAĞA NİYE SALIYORSUNUZ.. BUNLAR USLANMAZ.. CEZA YOKSA . KİMSE USLANMAZ.

Avatar
erhan 2018-06-19 09:11:32

kardeşim size de dokunulmazlık versek yandı bu millet acilde devlette dr ların muamelesine o zaman bakın.iki ucu b.. dyenke dedikleri bu hangi hastaneye gıtsem dr lar düşman gibi davranıyolar sevmiyosan işini bırak kardeşim o zmaan.ben katılmyorum tabiki şiddetde kabul edilemez ama kim bilir dr ne yaptı..