banner388

Samsun'da Sağlık Çalışanına Büyük Şok!

Samsun’da sağlık personeli olarak çalışan bir kişinin 40 adet özel cins tavuk ve horozları çalındı.

Samsun'da Sağlık Çalışanına Büyük Şok!

Samsun’da sağlık personeli olarak çalışan bir kişinin 40 adet özel cins tavuk ve horozları çalındı.

15 Ocak 2017 Pazar 20:37
Samsun'da Sağlık Çalışanına Büyük Şok!
Samsun Haber- Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’nde görevli sağlık memuru Kader Arslanoğlu’nun Atakum ilçesi İncesu Yalı Mahallesi’ndeki yazlık evinin bahçesinde kilitli kümeste bulunan 48 adet tavuk, kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar tarafından çalındı.

Piyasa değeri 4 bin lira olan özel cins tavukları çalanlar bir türlü bulunamadı. Kader Arslanoğlu bu kez yeni özel cins tavuklar satın alarak, Tekkeköy ilçesi Ovabaşı Mahallesi'nde bulunan aynı hastanenin acil servisinde birlikte çalıştığı sağlık memuru Murat Çıkış'ın yazlık evinin kümesine yerleştirdi. İki arkadaşın ortak olarak birlikte baktıkları bu 40 tavuk da çalındı. Hırsız veya hırsızlar kilitli kümesin kilidini kırıp içeriden piyasa değeri yaklaşık 5 bin lira olan özel cins tavukları çaldılar. Tavukların çalınması üzerine Arslanoğlu, polise şikayette bulundu.

Üzüntüsünü dile getiren Kader Arslanoğlu, "11 ay önce tavuklarım çalındı. Çalanlar bir türlü bulunamadı. Bu kez başka bir ilçede arkadaşım ile birlikte kümeste baktığımız bu kez özel cins 40 tavuk çalındı. Hırsızların bir an önce bulunup cezalandırılmalarını istiyorum. Çalınan horozlardan birini Batman'dan tanesi 300 liraya almıştım" dedi.

Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
 
Son Güncelleme: 16.01.2017 17:48
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunHoroz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.