banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da şafak operasyonunda 6 tutuklama

Samsun'da sokak satıcılarına yönelik şafak vakti düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 kişi tutuklandı.

banner269

Samsun'da şafak operasyonunda 6 tutuklama

Samsun'da sokak satıcılarına yönelik şafak vakti düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 kişi tutuklandı.

28 Eylül 2020 Pazartesi 19:23
Samsun'da şafak operasyonunda 6 tutuklama

Düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheliden 6'sı tutuklanırken, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde Cuma sabahı il merkezi, Bafra ve Çarşamba ilçelerinde Özel Harekât Şube Müdürlüğü ekiplerinin de desteğiyle eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. 31 ekip ve 115 personelin katıldığı operasyonda, 397 adet sentetik ecza hap, 9,93 gram esrar maddesi, 3,22 gram bonzai, 1 adet esrar öğütme makinesi, 5 gram kenevir tohumu, 2 adet 9 mm çapında ruhsatsız tabanca, 9 adet 9 mm çapında tabanca mermisi, 1 adet 7,65 mm çapında ruhsatsız tabanca, 55 adet 7,65 mm çapında tabanca mermisi, 1 adet ruhsatsız tüfek ve 34 adet tüfek kartuşu ele geçildi. Olayla ilgili toplam 11 kişi gözaltına alındı.

2 şüpheli polisteki sorgusunun ardından serbest bırakılırken, A.P., Ş.B., S.H., V.A., Y.P., Ç,Ş., M.G. ve E.A. ile M.K. adlı kadın "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan bu sabah Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Ç.S., Y.P., M.G., E.A., A.P. ile M.K. adlı kadın mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, Ş.B., S.H. ve V.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.