banner388

Samsun'da şafak operasyonu: 10 gözaltı

Samsun'da bu sabah 10 ayrı adrese düzenlenen şafak operasyonlarında 10 kişi gözaltına alındı.

Samsun'da şafak operasyonu: 10 gözaltı

Samsun'da bu sabah 10 ayrı adrese düzenlenen şafak operasyonlarında 10 kişi gözaltına alındı.

12 Ocak 2018 Cuma 12:36
Samsun'da şafak operasyonu: 10 gözaltı

Samsun Haber - Samsun'da bu sabah 5 mahallede 10 ayrı adreste DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda Irak uyruklu 10 kişi gözaltına alındı.



Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğünün desteğiyle Samsun'un İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi, Kadıköy Mahallesi, 19 Mayıs Mahallesi, Kale Mahallesi ve Kazımkarabekir Mahallesi'nde bulunan 10 ayrı adrese sabaha karşı şafak operasyonu düzenledi. 10 ekip ve 100 polisin katıldığı operasyonlarda DEAŞ ile bağlantıları olduğu öne sürülen Irak uyruklu 10 kişi gözaltına alındı.



Gözaltına alınan 10 kişi sorgulanmak üzere TEM Şube Müdürlüğüne götürülürken operasyonla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 12.01.2018 12:55
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunDeaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erhan... 2018-01-12 18:02:35

Adi şerefsizler bizi içimizden bölmeye çalışıyorlar.Kendi ülkelernde yedikleri haltlar yetmedi sıra bizim ülkemizde.Dışarda düşman aramaya gerek yok düşmanlar İÇİMİZDE...