banner388

Samsun' da raylı sistemde değişiklik

SAMULAŞ raylı sistemde 'varış ve kalkış' noktalarında değişikliğe gitti.

Samsun' da raylı sistemde değişiklik

SAMULAŞ raylı sistemde 'varış ve kalkış' noktalarında değişikliğe gitti.

02 Mayıs 2019 Perşembe 18:57
Samsun' da raylı sistemde değişiklik

Samsun'da tramvay sistemlerinin işleticisi olan SAMULAŞ, yaptığı değişiklikle Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ile Tekkeköy ilçesi arasındaki hat üzerinde 'varış' ve 'kalkış' noktalarını yeniden belirledi. Bu değişikliğe göre, hafta içi OMÜ'den hareket eden tramvayın dönüş yapacağı yeni istasyon Belediyeevleri istasyonu olacak.

SAMULAŞ yaptığı plan değişikliğiyle ilgili olarak şu açıklamaları yaptı: ''6 Mayıs itibariyle üniversite tramvay istasyonundan hareket eden tramvaylarımız hafta içi Belediyeevleri tramvay istasyonundan dönüş yapacaktır. Mavi ışıklar, Balıkçı Barınağı, Asarağaç, Kirazlık, Örnek Sanayi, İlkadım Sanayi, 19 Mayıs Sanayi, Organize Sanayi, Kerimbey, Cumhuriyet, Tekkeköy istasyonlarına gitmek isteyen yolcularımızın 'Tekkeköy' üst yazılı  tramvaylara binmelerini rica ederiz. Üniversite tramvay istasyonundan hareket edern tramvaylarımız hafta sonu Balıkçı Barınağı tramvay istasyonundan dönüş yapacaktır. Asarağaç, Kirazlık, Örnek Sanayi, İlkadım Sanayi , 19 Mayıs Sanayi, Organize Sanayi, Kerimbey, Cumhuriyet, Tekkeköy istasyonlarına gitmek isteyen yolcularımızın da Tekkeköy üst yazılı tramvaylara binmelerini rica ederiz."


Kaynak: İHA
 

Anahtar Kelimeler:
SamsunUlaşımTramvay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Oğuz Berk civil 2019-05-03 08:53:42

Hafta içi de balıkçı barınağına kadar gitmeli o tarafa ise giden yolcular mağdur oluyo. Mavi ışıklar durağını kullanıyoruz hergün

Avatar
Özge 2019-05-03 01:18:04

Gereksiz insanların işine geç kalmasına daha önceden sebep olan şeylerden biri. Bi değişiklik yapıcaksanız eğer samsun maçlarında taraftarları bayan olmayan tramvaya yada onlara özel ring düzenlemek olsun.

Avatar
Bilir kişi 2019-05-07 07:37:58

Bu düzenlemenin nedeni nedir bilmiyorum ama yanlış her gün işine trammvay yüzünden geç kalanlar var bunun sorumlusunu patronlara veya başka yerlere samsun büyükşehir belediyesi yüzünden mi oldu diyelim. Her gün aynı saatte biniyoeum bazen madur bazen madud oluyorum ama madur olmak beni hizmet vermek isteyen bir belediye önünde mutlu etmiyo .iyi hizmetler.

Avatar
Son 2019-05-03 10:52:00

Hani amac tekkekoyden 2 3 arac degistirmeden direk fakulteye gitmekti simdi 2 tramvay degiserek tekkekoyden fakultuyemi gidecegiz ama o buyuksehire bagli dimi sorun yok

Avatar
Erdoğan 2019-05-03 10:55:16

Çok.sacma.bi uygulama veya durakta bekleme çok oluyor insanların zamanından çalıyor.45 dk. Yolculuk 90dk çıkıyor.istasyonda tren olmalı geldiğinde direk insanlar geçiş yapmalı bunu ayarlamaniz gerekli yetkililier duyurulur

Avatar
Tüpçü Fikret 2019-05-03 13:35:12

8 aydır bir hattı açamadınız. Boş boş duruyor tranway hattı.

Avatar
Esra 2019-05-04 00:53:21

Böyle 'ayrımcı' ulaşım sistemi görmedim. Tekkeköye tramvay yaptık hizmet getirdik diye övünmeyin o zaman. Derhal buna çözüm bulunmalı. Tekkeköye tramvay her seferinde gelmeli ve otobüs olarak express gelmeli.

Avatar
Mert 2019-05-03 11:58:21

Rahat olun başkanın vaadiydi hatlar yer altına alınacak nasılsa. 5 seneye kalmaz seferlerde aksama olmaz Metro hatlarımız sayesinde.