banner388

Samsun'da PTT'de yaşanan izdihama çözüm bulundu

Samsun Valisi Osman Kaymak, PTT önlerinde sosyal mesafenin sağlanacağını açıkladı.

Samsun'da PTT'de yaşanan izdihama çözüm bulundu

Samsun Valisi Osman Kaymak, PTT önlerinde sosyal mesafenin sağlanacağını açıkladı.

02 Nisan 2020 Perşembe 17:11
Samsun'da PTT'de yaşanan izdihama çözüm bulundu

Samsun PTT Başmüdürlüğü tarafından korona virüsü salgını nedeniyle bir takım önlem alındı. Alınan önlem kapsamında vatandaşların sıralarını beklerken sağlıkları için durmaları gereken yerler kaldırımlara sarı renkte boyandı. İnsanların buralarda beklemesi sağlandı. Uygulama hayata geçirildiği bazı yerlerde netice verdi. Bu yerlerde insanlar sosyal mesafe kuralına uydu.

Uygulamanın bugün başladığını ve diğer yerlerde de uygulanacağını belirten Samsun Valisi Osman Kaymak, “Samsun PTT Başmüdürlüğümüzün vatandaşlarımızın işlemlerini yaparken sosyal mesafeye uymaları için aldığı tedbirler sonuç vermiş, beklenen görüntü oluşmuştur. PTT çalışanlarımıza ve vatandaşlarımıza hassasiyetleri için teşekkür ediyorum. Uygulama bugün başladı, tüm PTT ve banka şubeleri en kısa zamanda çalışmalarını tamamlayacak ve sosyal mesafe sağlanacaktır” dedi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunPttOsman KaymakKuyruk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atakumlu 2020-04-02 17:24:53

Sayın valiye teşekkürler insan gibi muamele için Uşak valisi gibi kabadayılık yapmıyor sağ sola emirler yağdırmıyor tekrardan teşekkürler vatandaşı sağlıkğını düşündüğü için