banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da profesörü köpek ısırdı ameliyatlar aksadı

Samsun OMÜ'^de görevli Prof Dr. Mustafa Kemal Demirağ, yürüyüş yaptığı sırada başıboş köpek tarafından ısırılarak yaralandı. 

banner269

Samsun'da profesörü köpek ısırdı ameliyatlar aksadı

Samsun OMÜ'^de görevli Prof Dr. Mustafa Kemal Demirağ, yürüyüş yaptığı sırada başıboş köpek tarafından ısırılarak yaralandı. 

02 Kasım 2019 Cumartesi 14:43
Samsun'da profesörü köpek ısırdı ameliyatlar aksadı

Olay, 30 Ekim Salı günü Samsun’un Atakum ilçesi Adnan Menderes Bulvarı sahil mevkisinde meydana geldi. Kendisi gibi doktor olan eşi ile birlikte yürüyüş yapan Kalp ve Damar Cerrahı Prof. Dr. Mustafa Kemal Demirağ, başıboş gezen bir köpek tarafından sol kolundan ısırıldı. Kolundan 4 tane diş izi bulunan Profesör Demirağ, Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Başıboş köpeğin saldırısına uğrayan doktor ameliyatlarının ve hastalarının tedavilerinin aksadığını belirterek yetkililerden bu saldırgan hayvanlar için çözüm üretilsin çağrısında bulundu.

UCUZ ATLATILDI

Olay hakkında bilgi veren Prof. Dr. Mustafa Kemal Demirağ, "Eşimle beraber yürüyüşe başlamıştık. Yürürken birden koluma bir köpeğin saldırdığını gördüm. Tam olarak kavrayamadı kolumu ve ben birden elimi çektim. Acı çektim. Daha sonra etraftakilerin ‘kaçın kaçın’ diye bağırdığını duydum. Köpek bana tekrar saldırcaktı. Ben de koşmadım, peşimden kovalamasın diye. Daha sonra köpeğe karşı yürüdüm ve bağırdım. Böyle olunca köpek biraz geri çekildi. Ben de fırsattan istifade hızlı adımlar ile oradan uzaklaştım. Kendim doktor olduğum için biliyordum. Hemen salyasının olduğu bölgeyi sabunlu su ile yıkadım. Ondan sonra tetanoz ve kuduz aşılarını oldum. Biraz daha aşağıdan ısırsaydı belki bir tendon kesisi olacaktı ve ameliyat olmak zorunda kalacaktım” dedi.

KAMU HİZMETİNDEN GERİ KALDIK

Yetkililerin bu başıboş köpeklere bir an önce çözüm bulması gerektiğini belirten Dr. Demirağ, "Atakum Sahili'nde çok fazla başıboş köpek dolaşmaya başladı. Bu köpek beni daha ileri bir şekilde ısırıp ben işimden geri kalsaydım ne olacaktı? Biz bazen çocuklar ile yürüyoruz. Çocuğuma saldırsaydı ne olacaktı? Bize saldırması demek kamu hizmetinden geri kalmamız demek. Şu an iyi durumdayım, ameliyatlarıma devam ediyorum. Yetkililerin bu soruna bir çözüm bulmasını bekliyorum" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aslı Aydın 2019-11-03 20:11:38

Ağızlık takılmadan gezdirilen köpeklere yasak getirilmeli, uymayanlara ceza uygulanmalıdır.

Avatar
55 2019-11-02 19:34:01

Öncelikle hocam geçmiş olsun.sahilde sadece başıboş köpekler değil sahipli köpeklerin de tasmasını bırakıyorlar.maalesef kimsenin bu işe el attığıda yok

Avatar
Hakan 2019-11-03 20:07:54

Son zamanlarda millette bir köpek sevgisidir almış başını gidiyor insanı sevmeyip kedi köpek seviyorlar anne baba sevgisi de kalmadı

Avatar
Melek canlar 2019-11-03 21:12:44

Ahh lğtfen köpek ısırdı kedi ısırdı onların yaşam alanlarını alan biz insan değilmiyiz evet ilk baş onları sevmeyi canavar gibi görmemeyi onlarında canlı acıktıklarını susadıklarını unutmayalım kuduz vakası yok üstelik bu ülkede lütfen bizden yani insandan tehlikeli değiller dr bey geçmiş olsun bu arada ama lütfen başıboş dediğniz canlar kimbilir kimler tarafından ne türden şiddete maruz kalıyor araştırıp okursanız belki iç acıtı yorumlar yerine onların bu toplumda yerleri olduğunuda bilmeliyiz yaşam haktır şiddet yok etme çağrısı ile olmaz lütfen

Avatar
MÜRSEL KISABIYIK 2019-11-02 14:55:57

dayı geçmiş olsun. ilkadım belediyesi bu köpeklere acilen çömüz bulmalı yoksa bu konuyu meclise taşıyacağım :)

Avatar
Bedri bahadır 2019-11-03 13:12:44

Çok geçmiş olsun. Bütün canlı varlıklara karşı sevgimiz var. Ancak yazın heves ile alan bazı kişiler kışın SERBES bırakmaktalar. Bu durum sizlerin yaşadığı kötü durum birçok insanımızın karşılaştığı sorundur. Hayvanları sevenler derneği ve yetkili kurumların kaşı cözümle konuya yaklaşmalarını dilerim tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletirim. Saygılarımla

Avatar
Samsunlu 2019-11-03 16:21:28

Ne istiyorsun yani öldürsünler mi? Aşı yapsınlar yemek versinler başka çözüm yok olamazda.

Avatar
Hanife tan 2019-11-03 19:14:50

Çok büyük geçmiş olsun .hastalarınızın duası korumuşturAllahın izni ile kendinize çok dikkat edin.