banner388

Samsun'da polisler kan verdi

Samsun Emniyet Müdürlüğüne bağlı personeller kan vermek için kuyruk oluşturdu.

Samsun'da polisler kan verdi

Samsun Emniyet Müdürlüğüne bağlı personeller kan vermek için kuyruk oluşturdu.

01 Mart 2018 Perşembe 12:17
Samsun'da polisler kan verdi

Samsun haber - Samsun Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında Türk Kızılayı tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi. İl Emniyet Müdürlüğünde görevli personeller kan vermek için sıraya girdi. Özel Harekat Polisleri ise kan vermek için bir adım öndeydi.

"KAN VERMEYE HAZIRIZ"

Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz yaptığı açıklamada, "Türk Kızılayı tarafından başlatılan kan bağışı kampanyasına biz de Samsun Emniyet Müdürlüğü olarak desteğimizi sürdürüyoruz. Polis teşkilatı olarak yurdumuzun savunmasında nasıl canımızı feda etmekten çekinmiyorsak, milletimizin sağlığı için de Kızılay ile iş birliği içerisinde olarak kan vermeye hazırız. Bugün de Kızılay’a kan bağışında bulunmak için arkadaşlarımla birlikte buradayız. Bu kapsamda Afrin bölgesinde görev yapan tüm Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza, jandarma ve polis teşkilatımıza Allah’tan kolaylıklar diliyorum” dedi.

"BÜYÜK BİR DUYARLILIK GÖSTERDİLER"

Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkür ederek, "Türk Kızılayı’nın kan hizmetleri faaliyetleri kapsamında sağlık kuruluşlarında tedavi gören hastaların kan ihtiyaçlarının karşılanması için bugün Samsun Emniyet Müdürlüğümüz ve tüm emniyet personelimiz büyük bir duyarlılık gösterdi. Burada personellerden alınacak kan bağışları sağlık kuruluşlarında tedavi gören hastaların kan ihtiyaçlarının karşılanmasına vesile olacak” diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.