banner388

Samsun'da polise saldırıya 3 tutuklama

Samsun'da polis memuruna biber gazı sıkıp bıçaklaya yaralan şahıslar tutuklandı.

Samsun'da polise saldırıya 3 tutuklama

Samsun'da polis memuruna biber gazı sıkıp bıçaklaya yaralan şahıslar tutuklandı.

06 Ağustos 2018 Pazartesi 13:32
Samsun'da polise saldırıya 3 tutuklama

Samsun haber - Samsun'un Alaçam ilçesinde geçtiğimiz günlerde tahkikat için İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giden ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından kapının önüne çıkan G.Y. isimli şahsa 32 yaşındaki D.Ş., 18 yaşındaki B.A. ve 39 yaşındaki R.A. saldırıda bulundu.

Kapıda bulunan 2 resmi polis memuru saldırıyı önlemeye çalıştı. Polis memurlarına sinirlenen D.Ş. çantasından çıkardığı biber gazının polis memuruna sıktı. Biber gazından etkilenen polis memurlarından B.A. ve R.A.'ya bıçakla saldırdı. 

Karakoldaki görevli diğer polis memurlarının müdahalesiyle saldırganlar etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından çıkartıldıkları Alaçam Adliyesinde tutuklanarak Bafra T Tipi Cezaevine gönderildi. Polise saldırıda bulunan D.Ş. ve B.A.’nın bir süre önce şartlı tahliyeden yararlanarak cezaevinden çıktıkları öğrenildi.

Kaynak: İHA
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sertan 2018-08-06 16:30:52

Polis bunu yapsa idamdan beter ediyorlar.vatandas olunca iş değişiyor.polisim hem adlı hemde idari cezayı yesin dursun.Sonra polis intihar etti ailesine şiddet uyguladı vs.haberlere yansısın dursun.

Avatar
55 2018-08-06 13:51:27

Şartı tahliyemi
Sizin adaletinizi yimmmm ben
Ne kanun beeee

Avatar
fff 2018-08-07 03:53:33

puhahaha süper bea Allah devamını nasip etisin

Avatar
Kızgın adam 2018-08-07 09:27:31

Şiddet eğilimi tedavi edilmesi gereken bir hastalıktır. Şartlı tahliye ile serbest bırakılan bu arkadaşlar karakolda polise saldırmış, normal vatandaşa neler yapar düşünün. Ülke olarak maneviyatımıza gerekli önem ve desteği vermediğimizi düşünüyorum. Erdem ve ahlak gittikçe kayboluyor.

Avatar
samsunlu vatandaş 2018-08-07 11:30:20

SUÇ İŞLEME HASTALIĞI OLANLAR YAKINDA TÜRKİYE YE GELECEK...BU NE YA CEZA YOK ADAM GİBİ BİŞEY YOK İLLE CİNAYET Mİ İŞLEYECEKK Kİ CEZA ALSIN İT SUÇLULAR, DAHA 4AĞUSTOS CUMA GÜNÜ ATAKENNTE SAHİD TUVALAETİNDE VAY EFENDİM NEKADAR KALMIŞ DİYE ADAMI TEKME TOKAT TARTAKLAMIŞLAR, 2 DAK DAHA BEKLESE GEBERECEKTİLER SANKİ ADAM TUVALETTE KEYFİNDEN Mİ DURUR, BAFRADA 72 YAŞINDA ADAMA SALDIRI, SAMSUN SAATHANEDE PARK ETTİN DİYE POLİSE SALDIRI VB...BU SUÇLULAR NASILŞ BUKADAR TÜREDİ YA, SAVCI HAKİM NEYE CEZA VERİYOR...MİLLET İŞİ GÜCÜ BIRAKTI ZEVKİNE SUÇ İŞLİYOR