banner388

Samsun'da polise pompalı tüfekle ateş açtılar

Samsun'da dün akşam polis ekipleri ile bir çok suçtan aranan şahıslar arasında silahlı çatışma yaşandı. Olayda 2 kişi yaralandı.

Samsun'da polise pompalı tüfekle ateş açtılar

Samsun'da dün akşam polis ekipleri ile bir çok suçtan aranan şahıslar arasında silahlı çatışma yaşandı. Olayda 2 kişi yaralandı.

11 Ekim 2017 Çarşamba 10:25
Samsun'da polise pompalı tüfekle ateş açtılar

Samsun Haber - Samsun'un Zeytinlik Mahallesi'nde dün akşam saat 21.30 sularında yaşanan silahlı çatışma aksiyon filmlerini aratmadı. Bir çok olay ile ilgili aranan şahıslar, kendilerini yakalamak isteyen polis ekiplerine pompalı tüfekle ateş açtı. Polisin açılan ateşe karşılık vermesi üzerine şahıslar kaza yaparak yakalandı. Olayda araçta bulunan 2 kişi yaralanırken, araç sürücüsünün 2 ayrı silahlı saldırı ve 3 kişinin yaralanması olayına karıştığı belirlendi.



Edinilen bilgiye göre iki grup arasında silahlı çatışma olayı sonrasında polis ekiplerine haber verildi ve şahıslar ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Polislerin uyarısına rağmen durmayan 52 plakalı araçta bulunan şahıslar İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Bürosu ekiplerine pompalı tüfekle ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalar polis aracının ön kaputuna ve şoför tarafının camına isabet etti. Kendilerine ateş açılan polislerden biri, kaçan aracın arka lastiğine ateş etti. Polisin silahından çıkan kurşunlardan biri araçta bulunan U.T.'nin kalçasına isabet etti. Kıran Mahallesi Barış Bulvarı üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü refüje çıkarak kaza yaptı. Polis, araç sürücüsü İ.V.'yi biber gazıyla etkisiz hale getirdi.


 


Araçta bulunan 19 yaşındaki O.A.'nın iki grup arasında çıkan silahlı çatışma sırasında tüfekle bacaklarından vurulduğu ortaya çıktı. Olayda yaralanan U.T. ve O.A., sağlık ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Polis ekipleri yaralılar ile birlikte 2 adet pompalı tüfek ele geçirdi.



Biber gazı ile etkisiz hale getirilerek gözaltına alınan araç sürücüsü İ.V. ile yaralı O.A.'nın Cumartesi akşamı saat 23.00 sıralarında Zeytinlik Mahallesi'nde 2 kişinin pompalı tüfekle yaralanması olayına karıştıkları ve polis ekiplerince arandıkları ortaya çıktı. Ayrıca sürücü İ.V.'nin Pazar gecesi saat 01.30 sıralarında Batıpark'ta S.Y.'yi tabancayla vurarak yaraladığı ve bu suçtan da arandığı belirlendi.


Yapılan açıklamada olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Son Güncelleme: 12.10.2017 12:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdullah 2017-10-11 11:15:05

İsimleri neden gizlenir anlamam, çocuk değil ya bunlar, tv de de polisin yüzü gizleneceğine suçlunun yüzü gizleniyor, bırakın deşifre olsunlar..