banner388

Samsun'da polis memuru FETÖ'den gözaltında

Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan polis memuru, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun'da polis memuru FETÖ'den gözaltında

Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan polis memuru, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

11 Nisan 2018 Çarşamba 14:56
Samsun'da polis memuru FETÖ'den gözaltında

Samsun’da FETÖ terör örgütünün mahrem sorumluları ile bağlantısı olduğu öne sürülerek gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen polis memuru, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 
Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda Samsun Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru E.Y., FETÖ’nün mahrem sorumluları ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle gözaltına alındı. 

Yapılan çalışmalar sonrasında İlkadım ilçesindeki ikamet adresinde gözaltına alınan E.Y., bugün adliyeye edildi. Adliyedeki işlemleri tamamlanan şahıs, mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih 2018-04-12 00:31:46

Ne kolay fetöcü yaptiniz. Fetöye muhterem hocam bilge insan diyenleridw alsaniz ya. Kimmi mesela bekir boZdağ. Garibanlara gelince azrail oldunuz

Avatar
Samsunlu 2018-04-13 07:56:09

Türkçe Olimpiyatlarında gel hocam bitsin bu gurbet bitsin bubhasret sılaya don, yurtdışındaki okullarımız bizim elciliklerimiz diyenler kamu arazilerini parsel parsel verenler bugün kamuda siyasetin içinde hala var iken ibadet kesimiyle ugrasilsin dursun. Yasal sendika yasal banka çekemeyen haset içindeki pisliklerin İftiralari mesnetsiz delilsi soylemlerle hareket eden düzen Adalet bekliyor bu masum suçsuz ağaç koku yemeye mahkum edilen günahsız bir çareler.