banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da polis ekibi kaza geçirdi

Samsun'da bugün öğle saatlerinde motosikletli polis ekibi kaza geçirdi. Kazada 1 polis memuru yaralandı.

banner269

Samsun'da polis ekibi kaza geçirdi

Samsun'da bugün öğle saatlerinde motosikletli polis ekibi kaza geçirdi. Kazada 1 polis memuru yaralandı.

17 Ekim 2017 Salı 15:01
Samsun'da polis ekibi kaza geçirdi

Samsun Haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Bahçelievler Mahallesi İstiklal Caddesi Gazi Parkı önünde saat 12.00 sularında 'yunus' olarak bilinen polis ekibi ile otomobil çarpıştı. Kazada 1 polis memuru yaralandı. 


Edinilen bilgiye göre 44 yaşındaki A.K. yönetimindeki otomobil, cadde üzerinde U dönüşü yaptığı sırada karşı yönden gelen motosikletli polis ekibi ile çarpıştı.



Kazada polis memuru E.Ö. yaralanırken otomobil sürücüsü ise yara almadı. Yaralı polis memuru kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.



Yapılan açıklamada yaralı polis memurunun hayati tehlikesi olmadığı belirtildi.


İHA

Son Güncelleme: 18.10.2017 12:29
Anahtar Kelimeler:
KazaPolisSamsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2017-10-17 15:31:21

Geçmiş olsun o cadde acilen beton bloklarla ortadan bölünmelidir. Olmayacak yerden u dönüşü yapanlar mı dersiniz koca koca servis minibüslerinin tersten düzden gitmesi mi dersiniz ne derseniz var. Aslında gidiş geliş bütün ikili caddeler refüj ile bölünmelidir. Bütün dönüşler kavşaklara yönlendirilmelidir.

Avatar
Fahri 2017-10-17 17:52:08

Cemal beyin yorumuna aynen katılıyorum ayrıca bazı serseri gruplar orada yarış yapıyorlar önünün için acilen ortaya refuj yapılmalı.

Avatar
İlker 2017-10-18 10:05:39

Avrupa birliği ülkelerinde yollarda refüj, demir, taş gibi unsurlar yerine çizgiler kullanılmaktadır ve bu çizgileri duvar gibi kabul ederler 1 tane araç sürücüsü ihlalde bulunmaz. Siz orayı refüj ile bölseniz it her zaman itliğini yapacaktır. Asıl sorun ülkemizdeki insanların eğitimsizliği ve buna denetimsizlikle birlikte yetersiz cezalarda eklenince böyle anormallikler ortaya çıkıyor. Bu sefer refüje lastik kaptırıp uçmaya başlayacaktır bu itlerin araçları. Devlete lazım olan para kurallara uymayanlardan ceza yoluyla alınsa hem millet biraz adam olur hem de bütçeye para girer. Ama asıl önemli olan toplumu terbiye edebilmek bu iş bizde eğitimle olamayacağı için maddi ceza ile yapılabilir.

Misafir Avatar
Cemal 2017-10-18 14:51:38 @İlker

İlk önce refüj yapalım hatta onu 60 70cm yüksekliğinde üzeride tel örgülü yapalım yayalarda geçemesin araçlarda lastik kaptırmasın. Yayalar geçitten geçsin. Araçlar kavşaklardan dönsün. Masrafı cezalardan olsun. Trafik dersi saatidir arttırılsın.

Beğenmedim! (0)
Avatar
ahmet 2017-10-19 00:06:22

ramazanda bnde ayni yerde ayni sekilde kaza yaptim motorumla bn carptgm icin sucluymusm nasil bi anlayis adalet var bilmiyorm