banner388

Samsun'da polis adayları ders başı yaptı

Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulunda yeni eğitim öğretim dönemi düzenlenen törenle başladı. Törende pek çok önemli isim yer aldı.

Samsun'da polis adayları ders başı yaptı

Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulunda yeni eğitim öğretim dönemi düzenlenen törenle başladı. Törende pek çok önemli isim yer aldı.

25 Eylül 2017 Pazartesi 13:38

Samsun Haber - Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulunda eğitim gören 975 öğrenci yeni eğitim öğretim yılı için ders başı yaptı. Okulun konferans salonunda 17. Dönem Eğitim-Öğretim Yılı Açılışı için tören düzenlendi. Törende İstiklal Marşı sonrasında okul müdürü konuşma yaptı.



Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokul Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Cihan Alagöz konuşmasında daha önce 24 binden fazla öğrenciyi mezun ettiklerini belirterek, "Okulumuz 2001 yılında 2 yıl süreli önlisans seviyesinde eğitim veren meslek yüksekokuluna dönüştürülmüştür. Bugüne kadar toplam 24 bin 441 mezun vermiştir. Bu yıl da 274 bayan,701 erkek olmak üzere toplam 975 öğrenci ile eğitim-öğretime devam edeceğiz. Okulumuz yerleşim yeri, coğrafi konumu, ulaşım, sosyal imkanlar ve şehrin yapısıyla polis eğitimine son derece elverişli durumdadır. Sevgili öğrenciler sizlerden çok çalışmanızı, kendinizi iyi yetiştirerek bilgili ve birikimli polis memurları olarak halkımıza hizmet vermenizi istiyorum. Etik değerlerin üstün tutulması için çaba göstermelisiniz. Yeniliklere ve değişikliklere açık bakış açısını okul döneminde oluşturmalısınız. Sizler umudumuz ve geleceğimizin teminatısınız. Öğretmenler, ülkemizin güven ve huzurunun teminatı için var olan Türk Polis Teşkilatının genç adaylarını yetiştirecek olan sizlersiniz. Sizlerin Atatürk ilke ve inkılaplarından ayrılmadan eğitim-öğretim etkinliklerini en iyi şekilde yürüteceğiniz bilinciyle öğrencilerimizi sizlere emanet ediyoruz. Yeni akademik yılın hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.



19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu 17. Dönem Eğitim-Öğretim Yılı Açılış töreninde Samsun Vali Yardımcısı Hasan Öztürk, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ünsal Ağaoğlu, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ve öğrencileri yer aldı.

Son Güncelleme: 25.09.2017 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.