banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da pişkin hırsız şaşırttı

Samsun'da bir caminin şadırvanında 600 liralık gözlük unutuldu. Gözlüğü çalan şahsın pişkinliği ise şaşırttı.

banner269

Samsun'da pişkin hırsız şaşırttı

Samsun'da bir caminin şadırvanında 600 liralık gözlük unutuldu. Gözlüğü çalan şahsın pişkinliği ise şaşırttı.

07 Eylül 2019 Cumartesi 15:23
Samsun'da pişkin hırsız şaşırttı

Samsun'un İlkadım ilçesinde bir caminin şadırvanında unutulan gözlüğü çalan şahıs tavırları ile hayrete düşürdü. Gözlüğü alıp deneyen şahsın rahat tavırları şaşırttı. Olay kameralara yansıdı.

Olay, İlkadım ilçesi Büyük Cami şadırvanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.B. öğle namazını kılmak için camiye gitti. M.B. burada abdest aldığı sırada eşinin kendisine hediye aldığı ve 600 lira değerindeki güneş gözlüğünü betonun üzerine koydu. Abdest alıp namazını kıldıktan sonra gözlüğünü betonun üzerinde unuttuğunu fark eden vatandaş, tekrar abdest aldığı yere gidince gözlüğünü koyduğu yerde bulamadı.

KAMERALARA YANSIDI

Durumdan şüphelenen M.B. cami güvenlik kameralarını izlemek istedi. Güvenlik kamerasında gözlüğünü koyduğu yerden bir şahıs tarafından alındığını fark eden şahıs, polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Güvenlik kamerası görüntülerinde, şahsın abdest aldığı sırada güneş gözlüğünü beton üzerine koyduktan bir süre sonra bir şahsın güneş gözlüğünü alması, oturması ve gözlüğü denemesi görülüyor. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.