banner388

Samsun'da 'pes' dedirten sorumsuzluk

Samsun'da korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı uygulanırken küçüklerle birlikte el ele tutuşarak halay çeken yetişkinlerin sorumsuzlukları pes dedirtti.

Samsun'da 'pes' dedirten sorumsuzluk

Samsun'da korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı uygulanırken küçüklerle birlikte el ele tutuşarak halay çeken yetişkinlerin sorumsuzlukları pes dedirtti.

24 Nisan 2020 Cuma 11:19
Samsun'da 'pes' dedirten sorumsuzluk

Samsun'un İlkadım ilçesinde 15 çocuk ile birlikte ele ele tutuşup halay çeken iki yetişkinin sorumsuzluğu görenleri hayretler içerisinde bıraktı. 23 Nisan günü çekilen görüntülerde yetişkinlerin ve çocukların maske ve eldiven takmadıkları, sosyal mesafe kuralına uymadıkları görülüyor. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler izleyenlerin tepkisini çekti.

“Samsun Beyi” isimli bir sosyal medya hesabı tarafından paylaşılan görüntüyle ilgili şu ifadelere yer verildi:
“Samsun'dan sinir zıplatan bir video! Virüsten 100'er 100'er öldüğümüz böylesi tehlikeli bir dönemde, yüzlerinde maske, ellerinde eldiven dahi olmayan bu yavruları, el ele tutuşturup, oyun oynatmak nedir? Hadi onlar çocuk, akılları ermiyor! Ya büyükler?”

Son Güncelleme: 24.04.2020 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Reha 2020-04-24 11:47:07

Cumhurbaşkanida çocuklarla elele idi akşan ekrankarda. Niye onlari eleştiremiyoruz.yasakkar istenince uygulaniyir adamina göre...

Avatar
Yakup 2020-04-24 21:09:03

Okullar açılsın en fazla yüzde ikisi üçü ölür diyenlere laf yokmu kocavali beyinsiz kimbilir sende biz görmeden neler yapiyon millete ..

Avatar
KoÇaVaLı... 2020-04-24 11:55:40

O çocukların ellerinden tutan o iki beyinsiz hiçbir önlem maske eldiven takmadan o yavrulara ya hastalık bulaştırırsa bunun hesabını nasıl verecekler?Emniyet güçlerimizin derhal o iki vatandaşı bulup ceza kesmeleri gerekir.Sosyal mesafeye ve kuralları ihlal ettikleri için.Çocukların aileleride o büyükler hakkında şikayetçi olmaları gerekir.Allah muhafaza o yavrulara bir hastalık bulaşırsa hem çocuklar hem aileleri koronadan ölebilirler.Böyle sorumsuzluk olmaz.Çocukların ellerinden tutup halay çekerek iyilik yaptıklarını düşünüyorlar.Fakat en büyük kötülüğü ahmaklığı yapmışlar...

Avatar
sezai 2020-04-24 17:04:59

ana bizim orası

Avatar
KoÇaVaLı... 2020-04-25 10:23:53

Yakup denilen et beyinli sende tam bir asalaksın.Merak etme benim izalasyonun tam.Yaklaşık 1buçuk aydır evdeyim 1 dakika bile dışarı çıkmadım.Ne kendi sağlığımı nede başkasının sağlığını asla tehlikeye atmadım atmam.Ama sen sanırım biraz ahmaksın pek anlamazsın ben yinede söylim.Evde kal...Ekmeği az ye beynin boş ekmek ile dolu...

Avatar
KoÇaVaLı... 2020-04-25 13:43:23

Yorumları yayınlayın lütfen