banner388

Samsun'da parkomatlar kaldırılıyor

Samsun'da parkomat devri sona erdi. Çiftlik Caddesi haricindeki parkomatlar yerlerinden sökülüyor. 

Samsun'da parkomatlar kaldırılıyor

Samsun'da parkomat devri sona erdi. Çiftlik Caddesi haricindeki parkomatlar yerlerinden sökülüyor. 

29 Mart 2022 Salı 17:59
Samsun'da parkomatlar kaldırılıyor

Samsun'da 2011 yılında devreye giren yol üzeri ücretli otopark uygulaması, 1 Şubat tarihi itibarıyla sona erdi. Şehrin ana arterlerindeki Parkomat cihazları, Samsun Büyükşehir Belediyesi ile firma arasındaki sözleşmenin bitmesi ile kaldırılmaya başlandı. Sökülen Parkomat cihazları Samsun Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teslim edildi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, piyasa değeri 4-5 bin euro olduğu öğrenilen Parkomat cihazlarının akıbeti hakkında açıklamalarda bulundu.

ÇİFTLİK CADDESİ'NDEKİ PARKOMATLAR DURACAK

İstiklal Caddesi üzerindeki cihazların belediyenin şirketi tarafından işletilmeye devam edeceğini belirten Bayram, şunları söyledi:

“Çiftlik Caddesi’nde duran Parkomatları belediyemizin Anakent şirketi işletiyor. Çiftlik Caddesi’nin altında ve üstünde 2 tane mekanik otopark projemiz var. Şu anda kamulaştırma da önemli oranda tamamlandı. Onları ihaleye hazırlıyoruz. 2 yeni otopark açılırsa Parkomatlara gerek kalmayabilir. Otoparklar bitirildikten sonra bunun kararı verilir.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sams55 2022-04-03 21:26:58

Defolun gidin yedijlerinizde haram.olsun.. gurbetci sana gelince insAllah alman vatandasligindan atilir turkiyede asgari ucrete mahkum olursun

Avatar
Gurbetçi 2022-03-31 15:33:11

Almanya-da şehir içi ve civarında bu park otomatlarla dolu hemde saati 4 euro park fişi çekmezsen cezası 20 euro şehire gittiniz mi parasız park ve cadde bulamazsınız cezacılar nefes aldırmıyor.Bunlar Türkiyede olsa millet saldırır