banner388

Samsun'da özel öğrenciler mezun oldu

Bafra Özel Eğitim Merkezi'nin özel öğrencileri, düzenlenen törende mezuniyet sevinci yaşadı.

Samsun'da özel öğrenciler mezun oldu

Bafra Özel Eğitim Merkezi'nin özel öğrencileri, düzenlenen törende mezuniyet sevinci yaşadı.

08 Haziran 2017 Perşembe 10:13
Samsun'da özel öğrenciler mezun oldu

Samsun Haber - Samsun'un Bafra ilçesinde yer alan Bafra Özel Eğitim Merkezi'nin düzenlediği mezuniyet töreninde duygu dolu anlar yaşandı.
 

Mezuniyet töreninde okul idarecileri, öğrenciler ve veliler yer aldı. Okul Müdürü İlker Karakaya konuşmasında, "17 yıldır özel eğitimde görev yapıyorum şunu öğrendim. Özel eğitim emek ve yürek işi. Bunu hepiniz biliyorsunuz. Onun için bu programda emeği geçen öğretmenlerime tek tek teşekkür ediyorum. Ayrıca yardımcı personellerim de çok büyük bir görev aldılar, onlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Buradaki gösterimizi inanın çocukların ne hale geldiklerini göreceksiniz. İlk geldiklerinde biliyorsunuz bu çocukları kapıdan içeri zor giren çocuklardı. Öz bakım problemleri olan, toplumsal uyum becerileri, sosyal uyum becerileri alanlarında çok kötü olan bu çocuklarımız artık okulumuzdan mezun oluyorlar ve inanın bana bu farkı biz kendimiz yaşadık zaten bu farkı sizlerin de gördüğüne eminim yapacağımızı gösterilerimizde de bu farkı fazlasıyla göreceksiniz” ifadelerini kullandı.


Düzenlenen törende 8-A öğrencilerinin 5 yılı slayt eşliğinde gösterildi. Müzik öğretmeni Zekeriya Karataş eşliğinde öğrencilerin düzenlediği semazen gösterisine ilgi büyük oldu. Müdür İlker Karakaya okulun yardımcı personeline  teşekkür belgesi verildi. Teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından okul öğrencileri tarafından okul öğretmenleri ve yardımcı personelin rol aldığı kısa film gösterimi ile mezuniyet töreni sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafraÖzel Eğitim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.