banner388

Samsun'da özel güvenlik personeline eğitim verilecek

Samsun'da görev yapan 2 bin 984 özel güvenlik personeline pek çok dalda eğitim verilecek.

Samsun'da özel güvenlik personeline eğitim verilecek

Samsun'da görev yapan 2 bin 984 özel güvenlik personeline pek çok dalda eğitim verilecek.

06 Şubat 2018 Salı 17:03
Samsun'da özel güvenlik personeline eğitim verilecek

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde görev yapan 2 bin 984 özel güvenlik personeline pek çok dalda eğitim verecek.

Samsun Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, özel güvenlik hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik eğitim programlarını sürdürüyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla, ülke genelinde görev yapan tüm özel güvenlik görevlilerine bilgi, beceri, tecrübe ve sunulan güvenlik hizmetinin kalitesinin arttırılması amacıyla ekli program çerçevesinde etkili iletişim, genel kollukla ilişkiler ve aidiyet duygusunun geliştirilmesi, güvenlik tedbirleri, özel güvenlik hukuku derslerinin ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından bilinçlendirme eğitimi verilmesi planlanırken, Samsun Emniyeti de konuyla eğitim programını belirledi.
 
Eğitim programları kapsamında, Samsun genelinde görev yapan yaklaşık 2 bin 984 özel güvenlik görevlisine 08-10 Şubat 2018 tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü konferans salonunda 09.30 -14.30 saatleri arasında Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığından görevlendirilen polis başmüfettişleri ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde görevli sosyal çalışmacı, arama ve kurtarma teknisyeni tarafından eğitim verilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.