banner388

Samsun'da oynanan Beşiktaş-Konyaspor maçında olay

Samsun’da oynanan Süper Kupa Finali’ni Atiker Konyaspor’un kazanmasının ardından taraftarlar sahaya indi. Saha içerisi karıştı.

Samsun'da oynanan Beşiktaş-Konyaspor maçında olay

Samsun’da oynanan Süper Kupa Finali’ni Atiker Konyaspor’un kazanmasının ardından taraftarlar sahaya indi. Saha içerisi karıştı.

06 Ağustos 2017 Pazar 23:19

Saha karıştı

Maç esnasında yaşanan gerginlik maç sonuna da yansıdı. Yenilgiyi kabullenemeyen Beşiktaş taraftarı parmaklıkları kırarak sahaya indi. Yaşanan arbedeyi önlemek için güvenlik güçleri gaz bombası attı.


Konyaspor’un 2-1 kazandığı maçın ardından saha karıştı. Konyasporlu taraftarlar sahaya indi ve sevinç gösterileri yaptı. O sırada Beşiktaş taraftarının da sahaya inmesi ile saha içerisi bir anda karıştı. Yaşanan arbedeyi önlemek için gaz bombası atıldı. 
Sahanın boşaltılmasının ardından Atiker Konyaspor kupayı kaldırdı.

Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupasının ardından Turkcell Süper Kupa’yı da kazanarak 3 ay içerisinde iki büyük kupa kazandı.


 

Son Güncelleme: 07.08.2017 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet gonca 2017-08-06 23:51:54

Konya spor bilehinin hakkiyla yendi hayirlisi olsun beşiktaş lige her yonden hazir degil

Avatar
karanfil 2017-08-07 11:54:39

iki maçın ıkısinde şiddet ve kavga var kasıtlı yapıldığını düşünüyorum hele hele devletimiz yeni yaptırdığı sdadın daha borçları var kırılanın hasar gören malzemelerin kavga eden taraftarlardan alınması talebimdir

Avatar
Alp Bey 2017-08-07 08:46:24

Bu kupa ayrıca Samsun halkına da armağan olsun. Konya'dan selamlar.